Cannelloni med oksekød og tomatsauce
Author: Line
Ingredienser
  • 450g hakket oksekød (3-7% fedt)
  • Friske lasagneplader eller cannellonirør (Det er vigtigt at det er bløde lasagneplader)
  • 1 stort rødløg eller 2 små
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stort æg
  • 1dl rasp (42g)
  • 1dl havregryn (35g)
  • 1dl mælk
  • 2 kugler mozerella
  • Salt, peber og timian
  • ½l mornaysauce 5% - der kan med fordel bruges min hjemmelavede mornausayce.
  • Tomatsauce - brug med fordel min hjemmelavede tomatsauce
Instruktioner
  1. Start med at lave tomatsaucen, da den gerne skal stå og simre i 1 times tid. Mens saucen står og simrer, gør du farsen til cannelloni klar. Hak løgene fint og bland alle ingredienserne sammen. Tag lasagnepladerne og skær dem i rette størrelser, tag lidt af farsen og form til en lang pølse, læg på lasagnepladen og rul sammen. Læg cannellonien i et stort ovnfast fad. Hæld tomatsaucen over cannellonien og fordel den så cannellonien er dækket. Derefter hældes ½ liter mornaysauce hen over (eller til der ikke kan være mere i fadet). Mozzarellaen rives i stykker eller skæres i skiver og lægges hen over. Sat retten i ovnen i cirka 30-40 min. ved 200 grader varmluft.
Calories: 398 kJ/95 Kcal Fat: 4,1 Protein: 7,2
Recipe by Furca at http://furca.dk/oksekoed/cannelloni-med-oksekod-og-tomatsauce-v2/