Hytteost med tomat, hvidløg og avocado
Author: Line
Ingredienser
  • 200g hytteost
  • 1 moden avocado
  • 2 tomater
  • 1 fed hvidløg
  • Citronsaft
  • Salt og peber
Instruktioner
  1. Udsten avocadoen og hak den i tern. Tomaterne skæres i halve og indmaden fjernes - skallerne skæres i små tern. Hvidløget presses. Bland hytteost, avocado, tomat og hvidløg i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
  2. Citronsaften er med til, at sørge for, at avocadoen ikke bliver brun, hvilket betyder at den kan opbevares i køleskabet i et par dage uden misfarvning.
Calories: 547 kJ/131 Kcal Fat: 8,9 Protein: 7,8
Recipe by Furca at http://furca.dk/tilbehor/hytteost-med-tomat-hvidlog-og-avocado/