Karry- og tomatsuppe med fersken
Author: Line
Ingredienser
  • 500g kyllingfilet
  • 1ds hakkede tomater
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1/2l Milda 4%
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 rødløg
  • 1 håndfuld fuldkornssuppehorn
  • 1ds ferskner i sukkerlage
  • cirka 300ml vand
  • 1,5 spsk gul karry
  • salt og friskkværnet peber
  • Evt. Creme Fraiche 18%
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i små tern. Put olie i en stor gryde eller wok, og svits karryen af i lidt olie. Tilsæt kyllingen og svits indtil kyllingen er nogenlunde gennemstegt. Skær løgene i tern og peberfrugten i skiver. Tilsæt begge dele til kyllingen og svits. Tilsæt de hakkede tomater, 300g vand, bouillonterning, hvidløg og Milda, og varm suppen op. Put suppehornene i suppen og kog indtil de er færdige. Ferskenerne skæres i tern og tilsættes suppen sammen med alt væden fra dåsen. Suppen smages til med salt, peber og sukker.
  2. Server med lækkert nyvarmet brød og evt. en god klat creme fraiche.
  3. Bruges der ferskner, der ikke er i sukkerlage, tilsættes lidt sukker til suppen - det har stor betydning for smagen, så gør det endelig.
Calories: 248 kJ/59 Kcal Fat: 1,7 Protein: 6,3
Recipe by Furca at http://furca.dk/suppe/karry-og-tomatsuppe-med-ferskner/