Pasta i flødesauce med tigerrejer
Author: Line
Ingredienser
  • Flødesauce
  • 1 pose frosne røde tigerrejer (optøet og uden skal, og ellers tages skallen af)
  • 2 røde chili
  • 3 røde peberfrugter
  • 1 porrer
  • 1 bakke champignon skåret i skiver
  • 1 bakke tomater skåret i store tern
  • 1 helt hvidløg
  • Lidt olivenolie (til marinade)
  • 1 brik Mornaysauce 5% eller brug ½l af min egen opskrift på mornaysauce
  • 1 bundt frisk basilikum hakket
  • Tilbehør
  • Frisk pasta
  • Lækkert brød
Instruktioner
  1. Marinér rejerne i olivenolie, 4-5 fed presset hvidløg og 1 stor rød hakket chili. Lad de marinerede rejer ligge i køleskabet nogle timer, så marinaden kan trænge ind.
  2. Peberfrugterne skæres i strimler, porren skæres i ringe og champignonerne skæres i skiver.
  3. Svits grøntsagerne på en varm pande indtil porrerne er bløde og grøntsagerne har fået lidt farve.
  4. Tilsæt rejerne og svits yderligere 5 minutter.
  5. Skær tomaterne i store tern og tilsæt dem - straks herefter tilsættes mornaysaucen.
  6. Tilsæt til sidst den hakkede basilikum, en ekstra chili og 3-5 fed hvidløg (efter behov) og varm retten hurtigt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Server med frisk kogt pasta og lækkert varmt brød.
Recipe by Furca at http://furca.dk/fisk/pasta-i-flodesauce-med-tigerrejer/