Kyllingefad med grøntsager og ris
Author: Line
Ingredienser
  • 400g kylling, skåret i tern
  • 1 karton mornaysauce 5%
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 squash, skåret i tern
  • 1 bk champignon, skåret i tern
  • 2-3 gulerødder, skåret i tern
  • 2 peberfrugter, skåret i tern
  • Broccoli, i små buketter
  • Revet parmasanost
  • Salt og peber
  • Tilbehør
  • Basmati-ris
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft, så den kan blive varm.
  2. Skær alle grøntsagerne i tern, og put dem i et ovnfast fad - fyld gerne helt til kanten.
  3. Herefter skærer du kyllingen i strimler, krydrer den med salt og peber, og svitser det hurtigt på en varm pande. Tag kyllingen af panden og hæld ud over grøntsagerne. Hvis der er lidt væde fra kyllingen, så hæld gerne denne med.
  4. Hæld mornaysauce og hakkede tomater op i en skål og bland det godt sammen. Riv en god håndfuld parmasanost og bland i massen - krydr med salt og peber. Hæld det ud over fadet med grøntsager, så grøntsagerne er dækket.
  5. Riv mere parmasanost og lav et "låg" ovenpå grøntsagerne. Put fadet i ovnen i 30 minutter.
  6. Mens fadet er i ovnen koges risene. Kog risene i 12 minutter og lad derefter risene trække indtil servering.
Recipe by Furca at http://furca.dk/fjerkrae/kyllingefad-med-grontsager-og-ris/