Bechamelsauce
Ingredienser
  • 50g hvedemel
  • 50g flydende margarine (gerne fedtfattig)
  • ½l mælk
  • 1 pose revet cheddarost
  • Revet muskatnød, salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Opvarm den flydende margarine i en lille gryde. Når margarinen er varm og begynder at boble, tilsæt da alt melet og rør til en tyk masse. Tilsæt mælken og rør godt rundt til mælken tyknes let. Det er vigtigt, at du rører hele tiden, da mælk let brænder på. Tilsæt lidt efter lidt cheddar-osten i den varme sauce og lad det smelte helt. Smag til med lidt muskatnød, salt og friskkværnet peber. Er saucen blevet for tyk, så tilsæt mere mælk.
Calories: ? kJ/? Kcal Fat: ? Protein: ?
Recipe by Furca at http://furca.dk/sauce/bechamelsauce/