Kyllinggryde med grøntsager
Ingredienser
  • 500g kyllingfilet
  • 1 squash
  • 2-3 røde peberfrugter
  • 1 lille tomatpure
  • 1 bakke champignon
  • ½l milda 4% (2 kartoner)
  • 2-3tsk rød karrypasta
  • 1 rødløg
  • 1 hønsebouillonterning
  • Salt og friskkværnet peber
  • Tilbehør
  • Basmatiris eller frisk pasta
Instruktioner
  1. Sæt risene over, og kog som anvist. Skær squash, peberfrugt og champignon i store tern og hak løget. Skær kyllingen i tern og svits i en wok med lidt olie. Tilsæt løg og svits sammen med kyllingen. Tilsæt grøntsagerne til wokken og svits et par minutter. Hæld Milda over retten, tilsæt tomatpure og varm igennem. Når retten er varm, smuldres bouillonterningen i retten og røres ud deri. Smag retten til med karrypasta, salt og friskkværnet peber.
Calories: ? kJ/? Kcal Fat: ? Protein: ?
Recipe by Furca at http://furca.dk/fjerkrae/kyllinggryde-med-grontsager/