Chili / tomat suppe med hakket oksekød
Ingredienser
  • 500g hakket Oksekød
  • 1 stort rødløg
  • 2tsk sambal oelek eller 1 rød og 1 grøn chili
  • 2 røde peberfrugter
  • 200g gulerødder
  • 1 lille tomatpure
  • 1ds hakkede tomater
  • 1l Hønsebouillon
  • 1/4 milda 4% (1 karton)
  • 150g ukogt pasta
  • Salt, friskkværnet peber og paprika
Instruktioner
  1. Start med at koge pastaen i en lille gryde med vand. Brun det hakkede oksekød (eller andet kød) i en stor gryde og læg det til side i en skål, når det er færdigt til senere brug. Svits løg, peberfrugt, gulerødder og hvidløg i gryden. Tilsæt bouillon, Milda fløde, tomatpure, hakkede tomater og sambal oelek og lad suppen komme i kog. Når suppen koger, tager du den af varmen og blender den med en stavblender. Tilsæt pasta og hakket oksekød, og smag suppen til med salt, peber og paprika.
Calories: 261 kJ/62 Kcal Fat: 1,6 Protein: 5,2
Recipe by Furca at http://furca.dk/oksekoed/chili-tomat-suppe-med-hakket-oksekod/