Cannelloni med oksekød og tomatsauce
Ingredienser
  • 500g hakket oksekød (3-7 % fedt)
  • Cannellonirør eller friske lasagneplader
  • 1 rødløg
  • 2fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1dl rasp
  • 1dl havregryn
  • 1dl mælk
  • 2 kugler mozerella
  • Salt, peber og timian
  • Tomatsauce - Brug evt. min egen hjemmelavet tomatsauce
Instruktioner
  1. Start med at lave tomatsaucen, hvis du ønsker en hjemmelavet sauce. Tomatsaucen skal gerne minimum stå og simre en times tid. Mens saucen står og simre, kan farsen til cannellonien gøres klar. Hak løg til farsen og bland alle ingredienser sammen. Put farsen i en pose, klip et lille hul i hjørnet af posen og tryk farsen ud i cannelloni-rørene. Bruges der lasagneplader, så tag en klump af farsen og rul til en pølse. Læg det på lasagnepladen og rul den sammen. Læg cannellonien i et ovnfast fad og hæld tomatsovs over. Læg et stort tykt lag mozzarella henover og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 30 min..
Calories: ? kJ/? Kcal Fat: ? Protein: ?
Recipe by Furca at http://furca.dk/oksekoed/cannelloni-med-oksekod-og-tomatsauce/