Tomatsauce
Ingredienser
  • 2ds hakkede tomater
  • 1ds hakkede tomater m. basilikum og oregano
  • 1 stort rødløg
  • 5fed hvidløg
  • 1 oksekraftterning
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 rød og 1 grøn chili
  • 1tsk sukker
  • Salt, peber, tørret timian, tørret oregano og frisk basilum
Instruktioner
  1. Hak løg og peberfrugt til tern og svits i en stor gryde. Tilsæt de hakkede tomater og varm saucen igennem. Tilsæt presset hvidløg, chili og oksekraftterning. Rør saucen godt igennem og lad den simre i cirka ½ time. Blend saucen med en stavblender. Tilsæt 1tsk sukker, 1 håndfuld tørret oregano og timian. Hak den friske basilikum og tilsæt saucen. Smag til med salt og peber og lad simre i ½ time mere.
Calories: 123 kJ/29 Kcal Fat: 1 Protein: 1,2
Recipe by Furca at http://furca.dk/sauce/tomatsauce/