Crispy kyllingfilet
Ingredienser
  • 500g kyllingfilet
  • 3-4 håndfulde cornflakes (cirka)
  • Salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i mindre stykker, hvis du bruger kyllingfilet. Put cornflakesene i en pose og brug en kagerulle til, at knuse cornflakesene med. Tilsæt lidt salt og friskkværnet peber og ryst posen. Hæld posens indhold ud på en tallerken og vend kyllingfileterne deri, så de bliver helt dækket af cornflakes. Steg på en varm pande. Du skal være lidt forsigtig, når du vender dem eller flytter dem, så cornflakesene ikke falder af.
  2. Der kan med fordel tilsættes flere krydderier for at give mere smag. For eksempel chilipulver, cayennepeber, hvidløgspulver osv..
Calories: 519 kJ/124 Kcal Fat: 1,5 Protein: 20
Recipe by Furca at http://furca.dk/fjerkrae/crispy-kyllingfilet/