Pandekager med laks, flødeost og spinat
Author: Line
Ingredienser
  • 6 pandekager (Brug med fordel min opskrift på grove pandekager)
  • 400g philadelphia flødeost
  • 1dl Milda 4%
  • 800g frossen spinat optøet og knuget
  • 400g røget laks
  • Revet ost
  • Salt, peber og muskatnød
Instruktioner
  1. Optø spinaten og knug væsken ud af den. Bland philadelphia med 1 dl Milda 4% og tilsæt spinat, salt, peber og muskatnød. Smør blandingen ud på pandekagerne og læg laksen oven på. Rul pandekagerne sammen, læg dem i et ovnfast fad og drys revet ost henover. Tilbered i en forvarmet ovn i 10-15 min. ved 200 grader.
Calories: ? kJ/? Kcal Fat: ? Protein: ?
Recipe by Furca at http://furca.dk/fisk/pandekager-med-laks-flodeost-og-spinat/