Hjemmelavet rød mirabellemarmelade
Author: Line
Ingredienser
  • 500g røde mirabeller
  • 250g sukker
  • ½ vaniljestang
  • 75g vand
  • 1-2tsk kartoffelmel
  • 1 appelsin
  • Atamon
Instruktioner
  1. Skyl, tør og udsten mirabellerne. Kog mirabellerne sammen med sukker, flækket vaniljestang, revet skal og saft fra en appelsin og vand i 15 minutter under jævn omrøring. Bland kartoffelmel med lidt af saften fra bærblandingen og rør i gryden med bærblandingen. Når marmeladen er færdig og stadig varm, hælder du den i et marmeladeglas, der er skyllet let i atamon.
  2. I stedet for atamon kan glasset skylles i stærk spiritus som fx vodka.
  3. For at gøre marmeladen sundere kan du alternativt erstatte noget af sukkeret med Stevia.
Calories: 694 kJ/166 Kcal Fat: 0,1 Protein: 0,5
Recipe by Furca at http://furca.dk/syltetoj-og-marmelade/rod-mirabellemarmelade/