Karrysuppe med kylling
Ingredienser
  • 500g gyllingefilet
  • 2 peberfrugter
  • 1ds kokosmælk Light
  • 600ml hønsebouillon
  • 2tsk rød karrypasta
  • 1 rød chili eller 1tsk sambal oelek
  • 2fed hvidløg
  • Evt. maizena jævner
  • Tilbehør
  • Ris eller nudler
  • Godt brød
Instruktioner
  1. Sæt 600ml vand over til kogning (skal bruges til bouillon). Husk at sætte ris over nu, hvis du ønsker ris i suppen. Hak hvidløg og skær kyllingen i meget små tern. Svits kylling og hvidløg på en sauterpande eller wok sammen med 2 tsk karrypasta og ½ tsk sambal oelek. Hak grøntsagerne i tern og tilsæt til kyllingen.
  2. Tilsæt bouillonen og kokosmælken. Tilsæt nudler, hvis du ønsker nudler, og lad dem koge ind i suppen og blive færdige. Når nudlerne er bløde, er retten færdig. Smag evt. til med salt og karrypasta. Ønsker du at bruge ris, så tilsættes risene når suppen er varmet igennem og lige inden servering. Ønskes suppen tykkere kan den jævnes med maizenajævner - så undgår man også at karrypastaen skiller.
  3. Brug gerne andre grøntsager i suppen såsom cherrytomater eller porrer. Da suppen er meget "let", kan det være en fordel, at bruge fuldkornsnudler for at blive mere mæt af suppen.
  4. Næringsindholdet er udregnet på baggrund af en suppe med 100g fuldkornsnudler.
Calories: 233 kJ/56 Kcal Fat: 1,6 Protein: 5,7
Recipe by Furca at http://furca.dk/fjerkrae/karrysuppe-med-kylling/