Kylling i basilikumsauce med grøntsager
Ingredienser
  • 500g kyllingfilet skåret i mundrettestykker
  • 1 rødløg
  • 2fed hvidløg
  • 2 peberfrugt
  • 1 squash
  • 1 bakke champignon
  • ½l milda 4% (2 kartoner)
  • 3tsk basilikumpesto
  • 1 håndfuld hakket frisk basilikum
  • 1stk hønsebuillonterning
  • Salt og peber
Instruktioner
  1. Hak løgene, skær grøntsagerne i tern og skær kyllingen i strimler. Svits løg i en sauterpande/wok. krydr kyllingen med salt og peber, og tilsæt kyllingen ved løgene. Svits indtil kyllingen er nogenlunde færdig. Tilsæt alle grøntsagerne og lad retten simre lidt. Tilsæt Milda, pesto, basilikum og presset hvidløg. Varm retten igennem og put hønsebouillonterningen ved væsken. Smag retten til med salt og peber.
  2. Server med kogt fuldkornspasta.
Calories: 270 kJ/67 Kcal Fat: 2,4 Protein: 7,7
Recipe by Furca at http://furca.dk/fjerkrae/kylling-i-basilikumsauce-med-grontsager/