Pandekager med laks, flødeost og spinat

Pandekager med laks, flødeost og spinat

Lækre fuldkornspandekager med laks, cremet fyld af flødeost og spinat. Smager lækkert, og er meget hurtig at lave. Findes der noget bedre end skønne wraps med laks? 😉

OBS: I opskriften skal der bruges pandekager. Jeg kan varmt anbefale min egen opskrift på lækre grove pandekager.

Pandekager med laks, flødeost og spinat
Forfatter: 
 
Ingredienser
  • 6 pandekager (Brug med fordel min opskrift på grove pandekager)
  • 400g philadelphia flødeost
  • 1dl Milda 4%
  • 800g frossen spinat optøet og knuget
  • 400g røget laks
  • Revet ost
  • Salt, peber og muskatnød
Instruktioner
  1. Optø spinaten og knug væsken ud af den. Bland philadelphia med 1 dl Milda 4% og tilsæt spinat, salt, peber og muskatnød. Smør blandingen ud på pandekagerne og læg laksen oven på. Rul pandekagerne sammen, læg dem i et ovnfast fad og drys revet ost henover. Tilbered i en forvarmet ovn i 10-15 min. ved 200 grader.
Næringsindhold pr. 100g
Kilojoule / Kalorier: ? kJ/? Kcal Fedt: ? Kulhydrater: ? Protein: ?

 

Slip for køen i supermarkedet, og få leveret friske ingredienser og dagligvarer direkte hjem til dig

 

5 Comments

  • […] Onsdag: Gratineret pandekager med røgetlaks og flødeost og spinat […]

  • Hvordan tænker du resultatet ville blive med små stykker fersk laks 🙂 ?

    • Det kan du sagtens bruge, men så giv dem 15 minutter i ovnen så du er sikker på, at laksen er bagt 🙂

  • Jeg tror frisk spinat ville blive meget sejt at tykke i. Så skal du hvert fald nok koge det først og dræne det. Men ja, hvis du gør det, kan du sagtens – men det er betydeligt lettere at bruge den frosne slags 🙂

  • Kan man ikke bruge frisk spinat? 🙂

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål