Pasta i flødesauce med tigerrejer

Pasta i flødesauce med tigerrejer

Dette er mit “Comfort food”. Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk. I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovs og kylling. Jeg har lavet retten både med kylling og tigerrejer, og begge dele smager skønt.

Pasta i flødesauce med tigerrejer
Forfatter: 
Mængde: 4-6 personer
 
Ingredienser
  • Flødesauce
  • 1 pose frosne røde tigerrejer (optøet og uden skal, og ellers tages skallen af)
  • 2 røde chili
  • 3 røde peberfrugter
  • 1 porrer
  • 1 bakke champignon skåret i skiver
  • 1 bakke tomater skåret i store tern
  • 1 helt hvidløg
  • Lidt olivenolie (til marinade)
  • 1 brik Mornaysauce 5% eller brug ½l af min egen opskrift på mornaysauce
  • 1 bundt frisk basilikum hakket
  • Tilbehør
  • Frisk pasta
  • Lækkert brød
Instruktioner
  1. Marinér rejerne i olivenolie, 4-5 fed presset hvidløg og 1 stor rød hakket chili. Lad de marinerede rejer ligge i køleskabet nogle timer, så marinaden kan trænge ind.
  2. Peberfrugterne skæres i strimler, porren skæres i ringe og champignonerne skæres i skiver.
  3. Svits grøntsagerne på en varm pande indtil porrerne er bløde og grøntsagerne har fået lidt farve.
  4. Tilsæt rejerne og svits yderligere 5 minutter.
  5. Skær tomaterne i store tern og tilsæt dem - straks herefter tilsættes mornaysaucen.
  6. Tilsæt til sidst den hakkede basilikum, en ekstra chili og 3-5 fed hvidløg (efter behov) og varm retten hurtigt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Server med frisk kogt pasta og lækkert varmt brød.

"Synes godt om" opskriften og få den i en print- og læseklar PDF-udgave - helt uden reklamer.

Slip for køen i supermarkedet, og få leveret de friske ingredienser og dagligvarerfra Osuma (Kvickly/Super Brugsen) direkte hjem til dig.

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål