Brasiliansk kyllingret

Brasiliansk kyllingret

Let og lækker pastaret med revet kylling, peberfrugt og champignon.

Brasiliansk kyllingret
Mængde: 4 personer
 
Ingredienser
  • 500g kyllingefilet
  • 1 bakke champignon
  • 3 peberfrugter
  • ½l Milda 4% (2 kartoner)
  • 1 løg
  • 5 fed hvidløg
  • 2l hønsebouillon (til kogning af kylling)
  • Salt, peber og stærk paprika
  • Frisk pasta eller kogte ris
Instruktioner
  1. Bring 2 liter hønsefond i kog i en gryde og kog kyllingfileterne i vandet. De skal have ca. 15 min. eller til de er gennemkogte. Kyllingkødet strimles med 2 gafler. Peberfrugterne og gulerødderne skæres i strimler og champignonerne renses og skæres i 4 dele. Hak løg og pres hvidløg.
  2. Start med at svitse løg i lidt olie. Tilsæt gulerødder og lad dem stege i ca. 3-5 min.. Peberfrugterne tilsættes sammen med champignonerne og grøntsagerne steges i ca. 5 min..
  3. Tilsæt Milda og 5 dl hønsefond (som du kogte kyllingen i) og kyllingkødet. Varm retten igennem og smag til med salt, peber, presset hvidløg og paprika. Jævn evt. sovsen, hvis det er nødvendigt.
  4. Serveres med frisk pasta eller kogte ris.
Næringsindhold pr. 100g
Kilojoule / Kalorier: ? kJ/? Kcal Fedt: ? Kulhydrater: ? Protein: ?

 

Slip for køen i supermarkedet, og få leveret friske ingredienser og dagligvarer direkte hjem til dig

 

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål