Crispy kyllingfilet

Crispy kyllingfilet

Super lækker og sprød crispy kylling (crispy chicken af kyllingfilet), der kan bruges alene eller i en god spicy burger.

Crispy kyllingfilet
Mængde: 2-3 personer
 
Ingredienser
  • 500g kyllingfilet
  • 3-4 håndfulde cornflakes (cirka)
  • Salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i mindre stykker, hvis du bruger kyllingfilet. Put cornflakesene i en pose og brug en kagerulle til, at knuse cornflakesene med. Tilsæt lidt salt og friskkværnet peber og ryst posen. Hæld posens indhold ud på en tallerken og vend kyllingfileterne deri, så de bliver helt dækket af cornflakes. Steg på en varm pande. Du skal være lidt forsigtig, når du vender dem eller flytter dem, så cornflakesene ikke falder af.
  2. Der kan med fordel tilsættes flere krydderier for at give mere smag. For eksempel chilipulver, cayennepeber, hvidløgspulver osv..
Næringsindhold pr. 100g
Kilojoule / Kalorier: 519 kJ/124 Kcal Fedt: 1,5 Kulhydrater: 8,6 Protein: 20

 

Slip for køen i supermarkedet, og få leveret friske ingredienser og dagligvarer direkte hjem til dig

 

6 Comments

  • Nu var det godt nok peter, men hva’ søren 😉

    Lyder som en god ide – tak for det!

    • Det må du virkelig undskylde! Der må være sket en fejl på siden i går, for din kommentar stod med navnet Anna og hedes billede. 🙂 Men godt du alligevel så mit svar!

  • Ser super lækkert ud – men ved hvilken varme og er der brugt olie på panden? Vi har gaskomfur, og varmen på sådan en fætter er lidt voldsom, så jeg er lidt bange for at branke cornflaksene fuldstændigt…

  • Hej Anna 🙂

    Det smager også bare rigtigt lækkert – og hvis man har lyst, kan man jo smide lidt krydderier sammen med cornflakesene – fx chilipulver, hvis man er til en stærkere version – Eller hvidløgspulver.

    De smager super fine som en slags nuggets til maden, men de er også rigtig lækre i en god burger 🙂 Og så er det altså bare lidt sundere end den “normale” omgang panering man bruger til nuggets.

    Velbekomme og velkommen til 🙂

    Mvh
    Line

  • hvor ser det dog lækkert ud ! Det må jeg prøve! tror min kæreste ville elske det! Læste hvor meget du har tabt dig! godt gået:)
    Knus en ny trofast læser

    • Hej Anna!

      De skal steges på medium varme på et alm. komfur. Jeg kender desværre ikke lige til gaskomfure, men pas på de ikke får alt for meget. Alternativt kan du lave dem til små nuggets, så det ikke tager så længe for kyllingen at blive gennemstegt. 🙂

Skriv et svar til Peter Annuller svar