Karrysuppe med kylling

Karrysuppe med kylling

Stærk karrysuppe med kylling, sambal oelek og nudler eller ris. Er perfekt til vinterkulden og en grå sommerdag.

Karrysuppe med kylling
Mængde: 3 personer
 
Ingredienser
  • 500g gyllingefilet
  • 2 peberfrugter
  • 1ds kokosmælk Light
  • 600ml hønsebouillon
  • 2tsk rød karrypasta
  • 1 rød chili eller 1tsk sambal oelek
  • 2fed hvidløg
  • Evt. maizena jævner
  • Tilbehør
  • Ris eller nudler
  • Godt brød
Instruktioner
  1. Sæt 600ml vand over til kogning (skal bruges til bouillon). Husk at sætte ris over nu, hvis du ønsker ris i suppen. Hak hvidløg og skær kyllingen i meget små tern. Svits kylling og hvidløg på en sauterpande eller wok sammen med 2 tsk karrypasta og ½ tsk sambal oelek. Hak grøntsagerne i tern og tilsæt til kyllingen.
  2. Tilsæt bouillonen og kokosmælken. Tilsæt nudler, hvis du ønsker nudler, og lad dem koge ind i suppen og blive færdige. Når nudlerne er bløde, er retten færdig. Smag evt. til med salt og karrypasta. Ønsker du at bruge ris, så tilsættes risene når suppen er varmet igennem og lige inden servering. Ønskes suppen tykkere kan den jævnes med maizenajævner - så undgår man også at karrypastaen skiller.
  3. Brug gerne andre grøntsager i suppen såsom cherrytomater eller porrer. Da suppen er meget "let", kan det være en fordel, at bruge fuldkornsnudler for at blive mere mæt af suppen.
  4. Næringsindholdet er udregnet på baggrund af en suppe med 100g fuldkornsnudler.
Næringsindhold pr. 100g
Kilojoule / Kalorier: 233 kJ/56 Kcal Fedt: 1,6 Kulhydrater: 5,1 Protein: 5,7

 

Slip for køen i supermarkedet, og få leveret friske ingredienser og dagligvarer direkte hjem til dig

 

2 Comments

  • Det er nemlig en rigtig skøn og hurtig suppe, og man kan tilsætte lige det man har lyst til 🙂 Mango, æble eller ferskner er super lækkert sammen med karry.

    Jeg har også en anden karrysuppe med ferskner. Den er også utrolig let at lave og smager super skøn. Dog vil jeg anbefale, at lave fersken stykkerne mindre end illustreret på billedet – det smager bedst, når de bliver kogt lidt med ind i suppen. Se nedenstående link:

    http://furca.dk/suppe/karry-og-tomatsuppe-med-ferskner/

  • Det ser ud til at være en hurtig og lækker ret.. 🙂
    Måske kunne det også være lækkert at tilsætte lidt frisk mango, til at tilføre lidt sød smag..

Skriv et svar til Line Annuller svar