Category Archives: Hovedret

Hurtig pastaret med hvidløg og chili
Fjerkræ
februar 25, 2014 posted by Line

Hurtig pastaret med hvidløg og chili

En helt fantastisk lækker pastaret, der smager lækkert. Som du måske har bemærket i min opskriftsamling, er jeg stor fan af lækre pastaretter. Opskriften er faktisk en genganger fra tidligere, hvor jeg postede en lignende ret med tigerrejer. Jeg har her tilsat kylling og lidt andre grøntsager i stedet. Som tidligere nævnt er dette min go-to-ret, når jeg er idéforladt og bare har lyst til noget rigtigt lækkert og hurtigt mad.

Kyllingefad med grøntsager og ris
Fjerkræ
november 23, 2013 posted by Line

Kyllingefad med grøntsager og ris

Skøn og friskt kyllingefad med grønsager og ris. Retten tager ingen tid at forberede og skal derefter bare passe sig selv i ovnen. Det er en yderst simpel hovedret, men det smager helt formidabelt.

Karry- og tomatsuppe med ferskner
Hovedret
september 13, 2013 posted by Line

Karry- og tomatsuppe med ferskner

Dejlig karrysuppe/tomatsuppe, der smager helt fantastisk. Suppen har en dejlig sød smag fra tomat og fersken. der passer perfekt med den lidt stærke karry. Super lækker suppe, der holder dig…

Den “sunde” cheeseburger
Hovedret
september 1, 2013 posted by Line

Den “sunde” cheeseburger

Ønsker du at tabe dig, men har rigtigt svært ved, at droppe ALT det usunde? Det er 100% muligt at lave alt det lækre mad i en sundere variant, hvilket jeg vil vise med denne cheeseburger. Burgerbøfferne er lavet af oksekød med lavt fedtindhold og som burgerbolle brugte jeg mine italienske grovboller. Du kan lave både burgerbøf og burgerboller på grillen – det giver et ekstra pift! En ægte gourmetburger.

Ørredfilet i ovn på bund af grøntsager
Fisk
maj 27, 2013 posted by Line

Ørredfilet i ovn på bund af grøntsager

Har fundet min nye livret – ørredfilet! Ørredfilet ligner laks og smager hen ad det samme – bare MEGET bedre. Derudover er der en del færre kalorier i ørred, og den smager ikke lige så fed som laks. MUMS. Her er den lavet på en bund af grøntsager i en lækker marinade. Let at lave og smager super lækkert. Jeg har her serveret ørredfilet med nye danske kogte kartofler og en hjemmelavet dilddressing. Ørred i ovn er alletiders!

Fedtfattig vildtgryde med blomkåls-kartoffelmos
Hovedret
april 21, 2013 posted by Line

Fedtfattig vildtgryde med blomkåls-kartoffelmos

Lækker og simpel hjemmelavet vildtgryde med svampe, peberfrugter og bacon. Dertil blomkåls-kartoffelmos. En ret, der meget gerne må simre i mange timer. Print Vildtgryde med blomkålskartoffelmos Forfatter: Line Mængde: 4 personer  …