Category Archives: Hovedret

Pasta i flødesauce med tigerrejer
Fisk
marts 30, 2013 posted by Line

Pasta i flødesauce med tigerrejer

Dette er mit “Comfort food”. Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk. Jeg har lavet den både med tigerrejer og kylling, og begge dele fungerer upåklageligt.

Hjemmelavet pitabrød med marineret kylling
Bagværk
februar 5, 2013 posted by Line

Hjemmelavet pitabrød med marineret kylling

Lækre og sunde hjemmelavede pitabrød med marinerede kyllingstykker og lækker simpel hjemmelavet hvidløgsdressing. Pitabrødene kan laves i forvejen og fryses ned, så du altid har lækre pitabrød lige ved hånden….

Spicy burger med hjemmelavede pommes frites
Fjerkræ
november 25, 2012 posted by Line

Spicy burger med hjemmelavede pommes frites

En virkelig lækker og snasket spicy caféburger. Skal du lave scoremiddag til den mandlige kæreste, så er det her vejen frem. Burgeren smager fantastisk både med kylling, oksekød/bøf og crispy kyllingfilet!

Lakselasagne med filodej
Fisk
september 28, 2012 posted by Line

Lakselasagne med filodej

En lidt anderledes måde, at servere lasagne på kan være i små miniformater og med filodej i stedet for pasta!

Kofta (kødboller) i stærk karrysauce
Hovedret
september 5, 2012 posted by Line

Kofta (kødboller) i stærk karrysauce

Lækker pakistansk ret, der smager af østen. Lad dig ikke narre af det “lave” antal krydderier, der er fantatisk smag i retten. Den kan både laves stærk og mild. Min version er en medium stærk ret. Retten laves normalt enten med oksekød eller lammekød.