Mit køkken

Jeg har luret flere madblogs efterhånden og kan se en del viser deres køkken frem – så det vil jeg da også lige gøre! 🙂 Vores køkken er et køkkenalrum, hvor vi også har vores spisestue. Køkkenet er ikke så stort, men der er plads til alt, jeg skal bruge det til. Vi bor til leje i udkanten af Aalborg, så udseendet af køkkenet har vi ikke haft så meget at skulle have sagt til.

Af køkkenudstyr har jeg ikke et voldsomt stort udvalg. Det nyeste skud på stammen er min lækre sorte Kenwood Kmix køkkenmaskine jeg fik i julegave. Det er simpelthen det mest fantastiske jeg nogensinde har fået og jeg lignede et lille barn da jeg pakkede den ud – tak mor og far :-). Jeg bruger den til næsten alt jeg laver der involverer dej – både kager og brød.

Jeg fik på et tidspunkt købt mig en ismaskine med kompressor, men desværre var den defekt, og de kunne ikke tilbyde mig en ny, så jeg fik i stedet pengene retur – øv! Men mit næste køkkenmaskine køb skal helt sikkert være en ny ismaskine med kompressor – Det er en fantastisk opfindelse som jeg ved jeg vil få stor glæde af. Når jeg endelig får en hjem, så vil bloggen komme til at bugne af lækre isopskrifter.

Nå, men ikke så meget at sige om den side her – her er lidt billeder af mit køkken og jeg vil senere hen udvide, med de forskellige køkkenmaskiner jeg har, og lidt info herom.