Category Archives: Oksekød

Den “sunde” cheeseburger
Hovedret
september 1, 2013 posted by Line

Den “sunde” cheeseburger

Ønsker du at tabe dig, men har rigtigt svært ved, at droppe ALT det usunde? Det er 100% muligt at lave alt det lækre mad i en sundere variant, hvilket jeg vil vise med denne cheeseburger. Burgerbøfferne er lavet af oksekød med lavt fedtindhold og som burgerbolle brugte jeg mine italienske grovboller. Du kan lave både burgerbøf og burgerboller på grillen – det giver et ekstra pift! En ægte gourmetburger.

Fedtfattig vildtgryde med blomkåls-kartoffelmos
Hovedret
april 21, 2013 posted by Line

Fedtfattig vildtgryde med blomkåls-kartoffelmos

Lækker og simpel hjemmelavet vildtgryde med svampe, peberfrugter og bacon. Dertil blomkåls-kartoffelmos. En ret, der meget gerne må simre i mange timer. Print Vildtgryde med blomkålskartoffelmos Forfatter: Line Mængde: 4 personer  …

Spicy burger med hjemmelavede pommes frites
Fjerkræ
november 25, 2012 posted by Line

Spicy burger med hjemmelavede pommes frites

En virkelig lækker og snasket spicy caféburger. Skal du lave scoremiddag til den mandlige kæreste, så er det her vejen frem. Burgeren smager fantastisk både med kylling, oksekød/bøf og crispy kyllingfilet!

Kofta (kødboller) i stærk karrysauce
Hovedret
september 5, 2012 posted by Line

Kofta (kødboller) i stærk karrysauce

Lækker pakistansk ret, der smager af østen. Lad dig ikke narre af det “lave” antal krydderier, der er fantatisk smag i retten. Den kan både laves stærk og mild. Min version er en medium stærk ret. Retten laves normalt enten med oksekød eller lammekød.