Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Super lækker italiensk-inspireret ret, der minder lidt om lasagne. Cannelloni er store pastaruller med lækkert fyld af oksekød. Smager skønt med friske lasagneplader fra supermarkedet. Jeg har lavet en ny forbedret version af Cannelloni, som kan ses her.

OBS: Den 26.01.2013 opdaterede jeg opskriften i en ny udgave. Se den her.

Cannelloni med oksekød og tomatsauce
Mængde: 4 Personer
 
Ingredienser
  • 500g hakket oksekød (3-7 % fedt)
  • Cannellonirør eller friske lasagneplader
  • 1 rødløg
  • 2fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1dl rasp
  • 1dl havregryn
  • 1dl mælk
  • 2 kugler mozerella
  • Salt, peber og timian
  • Tomatsauce - Brug evt. min egen hjemmelavet tomatsauce
Instruktioner
  1. Start med at lave tomatsaucen, hvis du ønsker en hjemmelavet sauce. Tomatsaucen skal gerne minimum stå og simre en times tid. Mens saucen står og simre, kan farsen til cannellonien gøres klar. Hak løg til farsen og bland alle ingredienser sammen. Put farsen i en pose, klip et lille hul i hjørnet af posen og tryk farsen ud i cannelloni-rørene. Bruges der lasagneplader, så tag en klump af farsen og rul til en pølse. Læg det på lasagnepladen og rul den sammen. Læg cannellonien i et ovnfast fad og hæld tomatsovs over. Læg et stort tykt lag mozzarella henover og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 30 min..
Næringsindhold pr. 100g
Kilojoule / Kalorier: ? kJ/? Kcal Fedt: ? Kulhydrater: ? Protein: ?

 

Slip for køen i supermarkedet, og få leveret friske ingredienser og dagligvarer direkte hjem til dig

 

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål