Om mig

Er du nysgerrig efter, hvem der sidder bag skærmen, så kig med her.

Bloggen startede egentlig fordi, jeg elsker at lave mad, men generelt manglede nogle, at dele mine opskrifter med. Jeg har længe snakket om, at det kunne være lidt sjovt, at have min egen madblog, men har aldrig fået gjort noget ved det. Jeg har dog verdens sødeste kæreste, der tog skridtet, og lavede bloggen i smug til mig. Nøj, hvor blev jeg glad.

Nå, men jeg er en ung pige fra 88, som til dagligt studerer sociologi på Aalborg Universitet. Derudover er jeg uddannet negletekniker og har salon i eget hjem. Er du nysgerrig, så tjek min salon ud på fashionnails.dk. Jeg har derfor ikke vanvittigt meget fritid, og der kan komme perioder, hvor jeg ikke får postet så meget her på bloggen – men hæng endelig i, jeg lover at kompensere for det, lige så snart tiden igen er til bloggen 🙂

Jeg bor i en lejlighed sammen med min kæreste gennem snart 7 år, og vores 2 dejlige katte – En norsk skovkat og en main coon. Jeg er lidt en sucker for dyr, så dem skal der nok komme flere af med tiden 🙂

Jeg er selv altspisende, men min kæreste er ret kræsen, og spiser rigtigt rigtigt (rigtigt) meget kylling, hvilket mine retter helt sikkert også vil bære præg af. Jeg elsker dog at få gæster, så jeg engang i mellem kan få lov, at eksperimentere lidt mere med forskellige retter.

Nok og mig og mere om mad! Jeg elsker som sagt at lave mad, og det meste af min mad er 100% hjemmelavet. Dermed sagt, at jeg får en del inspiration fra nettet, kogebøger og min hverdag, men jeg laver sjældent en ret efter den oprindelige opskrift. Jeg har tabt mig 25 kg. det sidste år, og mine retter er derfor overvejende til den lette side, men der kommer også en del af den mere syndige slags op på bloggen.

I må endelig kontakte mig, hvis I har nogen spørgsmål til mine retter. Jeg poster maden, som jeg får den lavet – det vil sige, jeg har en milliard opskrifter herhjemme, men poster kun opskrifterne, når jeg får lavet noget nyt.