Bechamelsauce

Lækker og cremet bechamelsauce lavet som opbagt mælkesauce tilsat cheddarost. Kan bruges som fyldig mellemlægs-sauce til lasagne eller over cannelloni.

Bechamelsauce
Mængde: ½ liter
 
Ingredienser
  • 50g hvedemel
  • 50g flydende margarine (gerne fedtfattig)
  • ½l mælk
  • 1 pose revet cheddarost
  • Revet muskatnød, salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Opvarm den flydende margarine i en lille gryde. Når margarinen er varm og begynder at boble, tilsæt da alt melet og rør til en tyk masse. Tilsæt mælken og rør godt rundt til mælken tyknes let. Det er vigtigt, at du rører hele tiden, da mælk let brænder på. Tilsæt lidt efter lidt cheddar-osten i den varme sauce og lad det smelte helt. Smag til med lidt muskatnød, salt og friskkværnet peber. Er saucen blevet for tyk, så tilsæt mere mælk.
Næringsindhold pr. 100g
Kilojoule / Kalorier: ? kJ/? Kcal Fedt: ? Kulhydrater: ? Protein: ?

 

Slip for køen i supermarkedet, og få leveret friske ingredienser og dagligvarer direkte hjem til dig

 

1 Comment

  • Hej Line. Tak for en spændende og inspirerende hjemmeside :-). Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at du har fået byttet rundt på, hvad der er Bechamel- og Mornaysauce. Men du er ikke alene, jeg plejer også at rode rundt i, hvad der er hvad 🙂

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål