Hytteost med tomat, hvidløg og avocado

Hytteost med tomat, hvidløg og avocado

En simpel sammensætning, der smager fantastisk på nybagt brød. Passer perfekt til en god brunch eller et lækkert stykke brød til frokost. Opskriften er oprindelig fra Arla, men jeg har ændret en smule. Opskriften er også god til en let forret.

Hytteost med tomat, hvidløg og avocado
Forfatter: 
 
Ingredienser
  • 200g hytteost
  • 1 moden avocado
  • 2 tomater
  • 1 fed hvidløg
  • Citronsaft
  • Salt og peber
Instruktioner
  1. Udsten avocadoen og hak den i tern. Tomaterne skæres i halve og indmaden fjernes - skallerne skæres i små tern. Hvidløget presses. Bland hytteost, avocado, tomat og hvidløg i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
  2. Citronsaften er med til, at sørge for, at avocadoen ikke bliver brun, hvilket betyder at den kan opbevares i køleskabet i et par dage uden misfarvning.
Næringsindhold pr. 100g
Kilojoule / Kalorier: 547 kJ/131 Kcal Fedt: 8,9 Kulhydrater: 6 Protein: 7,8

 

Slip for køen i supermarkedet, og få leveret friske ingredienser og dagligvarer direkte hjem til dig

 

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål