Furca
Middel mod hedeture - kosttilskud og naturmedicin i overgangsalder

10 bedste midler mod hedeture – kosttilskud til overgangsalder

Her er en oversigt en 10 kosttilskud og naturmedicin du kan teste som middel mod hedeture.

De fleste oplever hedeture om natten i forbindelse med overgangsalderen og derfor kan du med fordel afprøve nogle af de kosttilskud som også hjælper mod overgangsalder.

Så er du træt af at vågne om natten og er ved at koge over, så kan du finde hjælp mod dine hedeture her.

Mest populære kosttilskud mod hedeture

Her er de mest populære og mest solgte kosttilskud som folk benytter mode hedeture.

Favorit kosttilskud mod hedeture

Her er min favorit når det kommer til kosttilskud mod hedeture.

Favorit kosttilskud mod hedeture Solaray

SOLARAY FEMI BALANCE

Solaray er rigtig gode til at samle en række gode kosttilskud i en samme kapsel, og derfor får de ofte lavet et lækkert tilskud af god kvalitet.

Solaray FemiBalance er et unikt kosttilskud med 8 forskellige urter, heriblandt rødkløver, salvieblad og bukkehornsfrø, og alle disse ingredienser er hver især kendt for at lindre og hjælpe mod de værste symptomer ved overgangsalderen.

Der er mange steder hvor Femi Balance bliver kåret som bedst i test også, og jeg tror at mange elsker dette milde men effektive kosttilskud.

Anmeldelser af Solaray FemiBalance:

Solaray FemiBalance er et kosttilskud, der indeholder en kombination af urter og vitaminer, der siges at hjælpe med at lindre symptomer på hormonelle ubalancer hos kvinder. Her er et udvalg af anmeldelser af produktet:

“Jeg har taget FemiBalance i et par måneder nu, og jeg har bemærket en markant forbedring i mine hormonelle ubalancer. Min humørsvingninger er blevet mindre intense, og jeg har ikke længere så mange hedeture.” – Maria, 45 år.

“Jeg har lidt af søvnforstyrrelser på grund af overgangsalderen i et stykke tid nu, men efter at have taget FemiBalance i et par uger, har jeg bemærket en betydelig forbedring i min søvnkvalitet.” – Karen, 51 år.

“Jeg var skeptisk over for at tage et kosttilskud, men efter at have oplevet så mange ubehagelige symptomer på overgangsalderen, var jeg villig til at prøve noget. Jeg er glad for at sige, at FemiBalance har hjulpet mig med at reducere mine symptomer betydeligt.” – Linda, 48 år.

“Jeg har været på FemiBalance i ca. 3 måneder, og jeg har ikke set nogen forskel i mine symptomer. Det kan bare være, at det ikke virker for mig, men jeg vil fortsætte med at prøve det lidt længere.” – Anne, 50 år.

Kosttilskud med planteøstrogen mod hedeture

På en delt førsteplads over bedste kosttilskud mod hedeture finder man DT56A kosttilskuddet Femarella Recharge.

Endnu et kosttilskud der har forædlet planteøstrogener og skabt en godt cocktail til regulering af hormonerne.

Kosttilskud med planteøstrogen mod hedeture

FEMARELLA RECHARGE 245 KR

For med de to mest populære kosttilskud kan det være at du kan få bugt med humørsvingning, hedeture og måske og genvinde din libido. Dette er en rigtig populær pille mod hedeture og overgangsalder.

Femarelle Recharge er lidt dyrere end rødkløver, men jeg synes stadig ikke at der er dyrere end at man bør afprøve det og se om det har en god effekt.

Fordele ved Femerella:

Reduktion af symptomer på overgangsalderen: Kvinder kan opleve en række symptomer i overgangsalderen, såsom hedeture, nattesved, humørsvingninger og søvnforstyrrelser. Femarelle Recharge siges at hjælpe med at reducere disse symptomer og øge kvindens livskvalitet.

Femarelle Recharge indeholder naturlige ingredienser, herunder fermenteret sojaekstrakt, som er kendt for deres sundhedsmæssige fordele og sikkerhed.

Femarelle er også fri for hormoner, hvilket gør det til et godt alternativ for kvinder, der ønsker at undgå hormonbehandling.

Men Femarelle Recharge er også nem at bruge supplement. Det tages som en pille en eller to gange om dagen, og kvinder kan forvente at se resultater inden for få uger.

Kvinder i overgangsalderen kan opleve et fald i knogletæthed og en øget risiko for knogleskørhed. Femarelle Recharge indeholder en blanding af vitaminer og mineraler, herunder D-vitamin og calcium, som kan hjælpe med at opretholde sunde knogler.

Remifemin er kendt for at tage svedeture

Remifemin er et naturlægemiddel, som du kan tage for at lindre svedeture i forbindelse med overgangsalderen.

Remifemin indeholder ikke hormoner eller plante østrogener. Så leder du efter et kosttilskud mod overgangsalder og gerne vil undgå planteøstrogener så er her et fint kosttilskud at teste af.

Remifemin er kendt for at tage svedeture

Remifemin kosttilskud 259 kr (189 på tilbud)

Remifemin er godt til behandling uden brug af hormoner og godt naturligt alternativ til syntetiske stoffer og planteøstrogen. Det er rigtig godt til selvbehandling mod klimakterie symptomer som hedestigninger og svedeture.

Og mest af alt er Remifemin et alternativ når man af forskellige årsager, ikke kan eller vil vælge en mere normal hormonbehandling. Her får du en naturlig pille mod hedeture.

Remifemin er et kosttilskud, der indeholder ekstrakt af Cimicifuga racemosa, også kendt som sort cohosh. Her er nogle potentielle fordele ved at tage Remifemin:

Fordele ved Remifemin

Kvinder kan opleve en række symptomer i overgangsalderen, såsom hedeture, nattesved, humørsvingninger og søvnforstyrrelser. Remifemin siges at hjælpe med at lindre disse symptomer og forbedre livskvaliteten.

Remifemin indeholder naturlige ingredienser og er fri for hormoner, hvilket gør det til et godt alternativ til hormonbehandling. Det er også blevet undersøgt og anses for at være sikkert for de fleste kvinder.

Rødkløver er nok det mest populære kosttilskud mod hedeture

Her har du et kosttilskud der bidrager til færre hedeture om natten.

Masser af gode anmeldelser fra brugere der får hjælp fra den planteøstrogen man finder i rødkløveren.

bedste midler mod hedeture - kosttilskud til overgangalder rødkløver

NATUR DROGERIET RØDKLØVER 135 KR

De fleste der har testet rødkløver melder om at tilskuddet reducerer hedeture og hjælper mod humørsvingninger.

Det er naturligvis det forholdsvis høje indhold af planteøstrogen der er med til at dette kosttilskud faktisk virker for mange.

Der er 120 kapsler i en pakke og jeg vil mene at du skal have mindst 2 kapsler om dagen, så for i omegnen af 135 kr. kan du selv teste det af i et par måneder, og det burde være rigeligt med tid til at konstatere om det virker for dig eller ej.

Et vitalt kosttilskud mod hedeture

Drogens Vital Overgangsalder er et kosttilskud med rødkløver der bidrager til at opretholde en behagelig overgangsalder og håndtere gener relateret hertil som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger.

Et vitalt kosttilskud mod hedeture

Drogens vital 159 kr

Produktet er vegansk og derfor et foretrukket naturmedicin mod hedeture for rigtig mange.

Melbrozan Plus med vitaminer

Melbrozan Plus reducerer hedeture og andre gener i forbindelse med overgangsalderen. Melbrozan indeholder endvidere D-vitamin, der bidrager til at vedligeholde normale knogler, Vitamin B6, der bidrager til at regulere hormonaktiviteten samt til nervesystemets normale slimhinder og en normal hud.

Melbrozan plus 299 kr

Vitamin B2 og Vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Oversigt med midler mod hedeture

Rødkløver

(Trifolium pratense) I fem kontrollerede undersøgelser blev der ikke fundet konsistente eller afgørende beviser for, at rødkløverbladekstrakt reducerer hedeture. Som med sort cohosh hævder nogle kvinder dog, at rødkløver har hjulpet dem. Undersøgelser rapporterer få bivirkninger og ingen alvorlige helbredsproblemer ved brug. Men undersøgelser af dyr har rejst bekymring for, at rødkløver kan have skadelige virkninger på hormonfølsomt væv.

Dong Quai

(Angelica sinensis) Dong quai er blevet brugt i traditionel kinesisk medicin til behandling af gynækologiske tilstande i mere end 1.200 år. Alligevel er der kun udført én randomiseret klinisk undersøgelse af dong quai for at bestemme dens virkninger på hedeture, og denne botaniske terapi viste sig ikke at være nyttig til at reducere dem. Nogle eksperter i kinesisk medicin påpeger, at det undersøgte præparat ikke var det samme, som de bruger i praksis. Dong quai bør aldrig bruges af kvinder med fibromer eller blodkoagulationsproblemer såsom hæmofili, eller af kvinder, der tager medicin, der påvirker koagulationen såsom warfarin (Coumadin), da blødningskomplikationer kan medføre.

Ginseng

(Panax ginseng eller Panax quinquefolius) Forskning har vist, at ginseng kan hjælpe med nogle menopausale symptomer, såsom humørsymptomer og søvnforstyrrelser, og med ens generelle følelse af velvære. Det har dog ikke vist sig at være nyttigt for hedeture.

Kava

(Piper methysticum) Kava kan mindske angst, men der er ingen beviser for, at det mindsker hedeture. Det er vigtigt at bemærke, at kava har været forbundet med leversygdom. FDA har udstedt en advarsel til patienter og udbydere om kava på grund af dets potentiale til at beskadige leveren. På grund af denne bekymring tillader Health Canada ikke, at kava sælges i Canada.

Natlysolie

(Oenothera biennis) Denne botaniske er også fremmet for at lindre hedeture. Den eneste randomiserede, placebokontrollerede undersøgelse (med kun 56 kvinder) fandt imidlertid ingen fordel i forhold til placebo (smitningsmedicin). Rapporterede bivirkninger omfatter betændelse, problemer med blodpropper og immunsystemet, kvalme og diarré. Det har vist sig at fremkalde anfald hos patienter diagnosticeret med skizofreni, som tager antipsykotisk medicin. Natlysolie bør ikke bruges sammen med antikoagulantia eller phenothiaziner (en type psykoterapeutisk middel).

Sort Cohosh

(Actaea racemosa, Cimicifuga racemosa) Denne urt har fået en del videnskabelig opmærksomhed for dens mulige virkninger på hedeture. Undersøgelser af dets effektivitet til at reducere hedeture har givet blandede resultater. Nogle kvinder rapporterer dog, at det har hjulpet dem. Nyere forskning tyder på, at sort cohosh ikke virker som østrogen, som engang troede. Dette reducerer bekymringer om dets virkning på hormonfølsomt væv (f.eks. livmoder, bryst). Black cohosh har haft en god sikkerhedsrekord over en årrække. Der har været rapporter, der forbinder sort cohosh med leverproblemer, og denne sammenhæng bliver fortsat undersøgt.

Brug med forsigtighed

Naturligvis, som med alle terapier, er der nogle risici involveret. Offentligheden tager normalt urteterapier i form af tilskudspiller, ikke som et præparat lavet direkte af urten af ​​en uddannet urtelæge. Husk, at naturlægemidler ikke er så nøje reguleret som receptpligtig medicin. Mængden af ​​urteprodukt, kvalitet, sikkerhed og renhed kan variere mellem mærker eller endda mellem partier af samme mærke. Naturlægemidler kan også interagere med receptpligtige grave, hvilket resulterer i dramatiske ændringer i effekten af ​​det botaniske, lægemidlet eller begge dele. For at være sikker, fortæl din sundhedsudbyder om alle botaniske behandlinger, du overvejer, og stop altid alle urtebehandlinger mindst 2 uger før enhver planlagt operation.

Kan man få noget mod hedeture?

Livsstilsændringer for at forbedre hedeture

Før du overvejer medicin, skal du først prøve at ændre din livsstil. Hvis hedeture holder dig vågen om natten, sænk temperaturen i dit soveværelse og prøv at drikke små mængder koldt vand før sengetid. Læg dit sengetøj i lag, så det kan justeres efter behov, og tænd for en ventilator. Her er nogle andre livsstilsændringer, du kan foretage:

Infografisk ikon for overgangsalderen: overgangsalder, tips til en sund overgang. At forblive sund og tage sig af generende symptomer kan hjælpe med at lette overgangsalderen.

Læs og del denne infografik for at hjælpe med at sprede budskabet om de skridt, kvinder kan tage mod optimal sundhed under og efter overgangsalderen.

Klæd dig i lag, der kan fjernes i starten af ​​et hedeture.

Medbring en bærbar blæser, som du kan bruge, når en hedeture rammer.

Undgå alkohol, krydret mad og koffein. Disse kan forværre menopausale symptomer.

Hvis du ryger, så prøv at holde op, ikke kun for hedeture, men for dit generelle helbred.

Prøv at opretholde en sund vægt. Kvinder, der er overvægtige eller fede, kan opleve hyppigere og mere alvorlige hedeture.

Udforsk sind-krop praksis. Nogle tidlige undersøgelser har vist, at hypnoterapi og mindfulness-meditation kan hjælpe med håndtering af hedeture.

Konklusion

Jeg håber at du kunne bruge denne oversigt til at finde et godt middel mod hedetur eller som inspiration til din søgen efter det kosttilskud som du synes giver bedst mening at afprøve.

Her er en oversigt så du kan finde tilbage til det afsnit du synes var mest interessant.

Kig også rundt her på bloggen og finde spændende indlæg om det bedste kollagenpulver og spændende indlæg om CBD dråber.