Furca
Bedste kollagenpulver anmeldelser, test og prissammenligning

Bedste kollagenpulver (2023) anmeldelser, test og prissammenligning

Jeg har samlet en guide med de 15  bedste og mest populære kollagenpulver som er blevet testet.

Men mere vigtigt, så har jeg set på hvilke mængder kollagen man bør tage og hvordan man får mest for sine penge.

Guiden skal hjælpe dig med at finde det bedste kollagenpulver der passer til dig og sikre at du ikke spilder din tid og penge.

Hvad er vigtigt at vide før du går i gang?

Når du læser denne guide så synes jeg det er vigtigt at læse om følgende:

1. Hvor meget kollagenpulver skal der til for at få et godt resultat?

2. Hvor meget protein skal man spise ud over sit kollagenpulver tilskud?

3. Gør kollagenpulver praktisk at spise – ellers glemmer du at tage det

4. Hvis du tager kollagenpulver mod rynker, så køb en creme med kollagen også

5. Vær opmærksom på hvilke mineraler og vitaminer et kollagentilskud indeholder, hvis du tager andre vitaminer også.

Når du har styr på dette, så er jeg sikker på at du også får mere ud af af dit kollagentilskud og nemmere kan finde det rette.

Når du har læst denne guide vil du være klogere på alle 5 punkter.

Nyhed ! og måske Danmark billigste kollagen tilskud

Lige en opdatering på dette indlæg da der sker meget indenfor kollagen lige i øjeblikket.

Jeg faldt over dette kollagen tilskud til 149 kr. som også indeholder hyaluronsyre, så det er perfekt til dig der vil tage kollagen for at mindste rynker.

Danmark billigste kollagen tilskud

OstroVit Marine kollagen 149 kr.

Kroppen danner selv hyaluronsyre, men produktionen falder desværre ligesom Kollagen med alderen.

Hyaluronsyre er en utroligt effektiv fugtbinder og kan binde op til 1000 gange sin egen vægt.

Dette kosttilskud har derfor tilsat hyaluronsyre –fordi syren kan reducere rynker, linjer og tør hud og fungere godt i samspil med Kollagen og Vitamin C.

Bedste kollagenpulver for pengene

Selvom denne guide kommer igennem 15 forskellige typer af kollagentilskud, så har jeg her udvalgt de typer som jeg synes giver dig mest for dine penge og lad os se om vi kan finde noget kollagenpulver der er bedst i test også.

Senere kan du læse om alle 15 hvis du gerne vil vide lidt mere om et specifikt produkt. Men her gælder det sammenligning af priser og mest kollagen pr. krone, men samtidig har jeg også set lidt på hvad de 5 kollagentilskud også indeholder ar vitaminer, mineraler, urter m.m.

billigste kollagenpulver top 5

Hydrolyseret collagen

typer af kollagentilskud

Rent Marine Collagen

Colpropur vanilje - 300 g

Jeg har været igennem alle de kollagentilskud jeg har kunne finde og her er dem der skiller sig mest ud når det drejer sig om at få mest kollagenpulver for pengene, men også når det drejer sig om hvor praktisk og lækkert det er at få indenbords.

Ingen af ovennævnte prisudregninger er lavet på tilbudspriser, alle er den faste pris. På tilbud kan det fanges til endnu bedre pris.

NDS Collagen SkinActive er det absolut billigste kollagenpulver man kan finde, og hvis du gerne vil teste kollagenpulver af, så får du her mest kollagen for pengene, produktet er helt rent og indeholder hverken mineraler, vitamin eller smagsstoffer, så her skal du selv tilsætte smag eller indtage det i en smoothie eller lignende. Det kunne give god mening at supplere med et kosttilskud der indeholder vitamin c og zink – eks. en multivitamin. Her får du det bedste kollagenpulver til prisen.

Colpropur er det næst billigste kollagenpulver man kan finde, den findes med vaniljesmag og i en smagsneutral version. Begge versioner gør sig bedst for dem der blander deres kollagen i en smoothie, og her er der måske allereden igen der tilsætter vanilje i forvejen og så vil dette pulver passe fint ind.

Ulempen ved pulver der kommer i en “spand” er at man selv skal dosere det og at man selv skal blande det og derfor scorer alle pulver i bøtter kun 3 stjerner for det praktiske.

Nutrinic er lidt mere praktisk, og som den eneste kan man også få det på abonnement, og på den måde får man 30 passende serveringer om måneden, og sikrer sig derfor altid at have kollagen i huset og aldrig løbe tør. Det er vigtigt. Kollagen på abonnement kunne være interessant for de fleste at overveje.

Til sidst har jeg tager en kollagen pulver kapsel med. 100% Pure Marine er den kollagenkapsel eller pille der giver mest kollagen for pengene, så når det praktiske bliver bedre så stiger prisen også.

Mange kombinerer pulver og kapsler, så man har kapsler til ferie, ture eller andre steder hvor pulver bliver for besværligt, og har har man pulveret til “dagligt” hvor der er mere tid og plads.

GØR KOLLAGEN PRAKTISK TIL DAGLIGT

Tilføj en dagcreme – kollagen optages i huden

Iøvrigt så mener nogle læger at hvis man vil have færre rynker, så vil en dagcreme med kollagen var rigtig godt supplement til dit kollagen kosttilskud. Kollagen kan nemlig trænge ind gennem huden også. Mere om det senere når jeg vender proteiner, kollagen og hud i samme afsnit.

Her er et bud på en god creme du kan teste af til en rimelig fornuftig pris.

Fra omkring 40 års alderen begynder kollagenniveauet i huden at falde drastisk, så kan det være tid til at tilføre collagen direkte på ansigt og hals der hvor det trænger.

Derfor har L’Oréal formuleret denne dagcreme, som hjælper med at genoprette hudens elasticitet og fasthed. Cremen indeholder fugtgivende ingredienser samt kollagen, der trænger ind i hudlagene for at gøre den mere smidig og glat.

Mindst 2 gram kollagenpulver om dagen

De 15 mest populære og bedste kollagentilskud

Jeg vil nu gå lidt mere i dybden med de forskellige kollagentilskud, så du får chancen for at vurdere om det tilskud du har udset dig, nu også er det helt rigtige.

Som nævnt før er kriterierne for anmeldelserne pris, praktiskt at tage, vitaminer, mineraler, specielle ingredienser og smag.

Det billigste kollagenpulver

NDS Collagen SkinActive er det absolut billigste kollagenpulver man kan finde på danske webshops og hermed får du det bedste kollagenpulver til prisen her.

Så lad os lige prøve at se på hvad man så får for pengene og evt. sammenligne lidt med andre kollagenpulver kosttilskud.

Anmeldelse af NDS Collagen SkinActive:

Anmeldelse af NDS Collagen SkinActive

Anmeldelse af NDS Collagen SkinActive: Måske skal jeg være den første til at anmelde lige præcis dette kollagenprodukt fra NDS? De fleste der benytter NDS kollagen, de går med deres “probiotic” version som indeholder en række tilsatte vitaminer, mineraler og urter.

Denne udgave er REN kollagen og er helt smagsneutral. Så her får du altså et kollagenpulver i sin rå form og som du selv skal blande med noget smag og struktur. Det er ikke nogen udbredt fornøjelse at drikke kollagenpulver der bare er blandet med vand, men det er da også den billigste og mest simple metode.

NDS PureLine Collagen SkinActive er et simpelt præparat, som giver dig dit daglige tilskud af kollagen – og ikke mere end det.

NDS Collagen SkinActive består af kollagenpeptid CPF 101 udvundet fra kollagen type 1.

Test af NDS Coallgen Skin Active: Jeg har ikke kunne finde nogle tests af dette produkt, men eftersom at produkter er rent og uden tilsætning, så vil jeg henlede til de medicinske forsøg længere nede i artiklen her, som vil give dig et godt billede af den effekt du kan få.

Smag: Neutral (smagsløs)

Fordele ved NDS Collagen Skinactive: Den største fordel er prisen, som er den billigste pr. gram og så kan det være en fordel at der ikke er tilsat vitaminer og mineraler hvis du tager andre kosttilskud også, da du så ikke risikerer at overdosere nogle typer vitaminer. Hvis du tager den anbefalede dosis (over 2 gram) så er det til 6 måneder i en dåse.

Ulemper ved NDS Collagen Skinactive: Ulempen er at det er upraktisk at skulle blande og dosere selv hver dag, og dermed risiko for at man glemmer det for ofte. Man skal nok supplere med kollagenkapsler til ferie eller rejse, da det eller bliver for besværligt og upraktisk.

Pris pr. gram kollagen: 0,66 kr.

Colpropur – den anden billigste – med vaniljesmag

Hvis du er ude efter et billigt kollagenpulver, men som grundlæggende kan det samme som de andre, så er Colpropur et godt alternativ. Og specielt hvis du gerne vil have kollagen der er tilsat vaniljesmag.

Anmeldelse af Colpropur

Anmeldelse af Colpropur:  Hvis du indtager din kollagen via mælk ellers smoothies, så passer vaniljesmagen rigtig godt. Ud over dette er produktet forholdsvis simpelt og kun, som mange andre, tilsat C-vitamin.

Colpropur med vanilje smag indeholder hydrolyseret collagen med vitamin C. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Produktet indeholder sødestoffer.

Test af Colpropur: Colpropur laver forskellige lignende produkter, og jeg har kun kunne finde en test hvor deres version med magnesium er blevet testet af sportsfolk. Kollagenpulver er ofte brugt af sportsfolk og måske mest til styrketræning eller bodybuilding, da det fungere fint som proteintilskud og er nemt at blande i en smoothie eller proteinshake.

Smag: Vanilje (fås også neutral)

Fordele ved Colpropur: Prisen er den største fordel og dernæst er vaniljesmagen en fordel. Produktet er simpelt og da der “kun” er tilsat C-vitamin, så skal du ikke være så bekymret hvis du også tager andre kosttilskud med samme vitamin.

Ulemper ved Colpropur: Ud over det lidt upraktiske i at skulle dosere og blande selv, så er der ikke så mange ulemper. Du kan finde produkter der indeholder flere vitaminer og mineraler. Men du kan også bare supplere selv med en multivitaminpille eller lignende. Til styrketræning eller anden sport kunne et tilskud af magnesium eks. være passende. Mange produkter tilføjer også Zink hvis du tager kollagen for pænere hår og negle.

Pris pr. gram kollagen: 0,83 kr.

Nutrinic Kollagen+ den praktiske løsning med pulver

Jeg er også fan af løsningen fra Nutrinic hvor får kollagen i poser, så det allerede er doseret for dig. Og så kan man få det på abonnement og så slipper man også for at købe det hele tiden og for at løbe tør.

Kollagen+ er tilsat C-vitamin og zink. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til normal proteinsyntese, beskytter cellerne mod oxidativt stress samt opretholdelse af normal hud, hår og negle.

Nutrinic Kollagen+ den praktiske løsning med pulver

Nutrinic kollagen+ kollagenpulver på abonnement

Nutrinic Kollagen+ er et prisvindende tilskud som vandt danish beauty awards. Nutrinic kombinerer 100% marine kollagen, C-vitamin og zink i et portionsanrettet brev.

Pulveret opløses let i vand, og det praktiske doseringsbrev gør det nemt at få den rette dosis hver dag. En pakke indeholder 30 serveringer.

Kollagen bidrager til at reducere dybden af rynker og øge hudens elasticitet, fasthed og glød.

C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud, knogler og brusk.

Zink beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle.

Anmeldelse af Nutrinic: Nutrinic har gjort det lidt nemmere at tage sit kollagen i samme dose men også lidt mere praktisk end at skulle dosere fra en dåse. Og så er det jo smart hvis man er på farten også, eller bare har glemt det, for så kan man tage det med i tasken, på kontoret, rejsen og weekendturen – uden at skulle slæbe en hel dåse med. Kollagenpulver og effekten af det afhænger meget af at man er konstant og ikke glemmer det.

Test af Nutrinic: Jeg har ikke kunne finde nogle test af dette produkt.

Smag: Lime

Fordele ved Nutrinic: Nem at dosere. Praktisk at have med. Kan fås på abonnement.

Ulemper ved Nutrinic: Lidt mindre for pengene end pulver på dåse.

Pris pr. gram kollagen: 1,50 kr.

Weight World Bovine Kollagenpulver med chokolade

Hvis du ikke er så god til pulver, så kan pulver tilsat chokolade ofte (blandet med mælk) være den bedste og mest velsmagende form for pulvertilskud.

I denne guide kan du finde to produkter med chokoladesmag.

Weight World Bovine Kollagenpulver lavet af kollagen fra kvæg, som også ofte giver en bedre smag.

Weight World Bovine Kollagenpulver med chokolade

Bovine marine kollagen chokolade smag

Bovine Kollagenpulver med chokoladesmag er udviklet til at opfylde din krops collagenbehov, er lavet af hydrolyseret collagen fra kvæg, og er et anti-ageing-tilskud med en potent daglig dosis på 4000 mg type 1 og 3-kollagen per brev.

Forkæl din krop, hud og velvære med et velsmagende kollagentilskud med chokoladesmag til at booste dine naturlige kollagenniveauer.

Hvordan finder man det bedste kollagenpulver?

For at finde det bedste kollagenpulver til dig, så skal du se på om du har allergier og om du tager andre kosttilskud, for det er afgørende for den type af kollagenpulver du skal vælge. Hvis du har fiske eller skaldyrsallergi, så vælg kollagenpulver lavet af okse, og hvis du tager vitaminer og mineraler allerede, så vælg et kollagentilskud uden tilsætte vitaminer, mineraler og urter. Derefter kan du også se på prisen, smagen og om det skal være pulver, kapsler eller piller.

Den bedste all-round kollagen kapsel

Lækkert kollagenprodukt, specielt hvis du ikke tager andre kosttilskud.

Marine collagen med hyaluronsyre er et ideelt kosttilskud og udviklet specifikt til din hud, knogler og led.

Den patenterede formel er unik på markedet, da selve collagen-pillerne er lavet ved hjælp af en perfekt kombination af 1200 mg NatiCol® mariene-kollagen, hyaluronsyre, C-vitamin, coenzyme Q10, zink samt andre essentielle vitaminer og mineraler, der siges aktivt at arbejde for at få en yngre-udseende hud samt give dine knogler og led den nødvendige støtte til at opretholde en aktiv livsstil.

Marine Collagen med Hyaluronsyre

Marine Collagen Advanced (læs mere)

Marine collagen med hyaluronsyre fra MaxMedix er et naturligt kosttilskud med ingredienser som coq10, c-vitamin og zink til hud, knogler, led og oxidativ stress.

  • Anti-aging collagen-tilskud til hud, knogler og led
  • Beriget med hyaluronsyre og Co-Q10
  • C-vitamin til knogler, brusk og immunforsvar
  • 90 kapsler – nok til 1 måneds forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

Bodylab Collagen Booster med Boswellia

Her er et kollagentilskud der er lavet til sport.

Bodylab Collagen Booster med Boswellia

Collagen booster fra Bodylab indeholder 2 forskellige kollagentyper og et udvalg af naturlige vitaminer, mineraler og planteekstrakter som alle hjælper med at vedligeholde din indre og ydre skønhed.

Du får en unik kombination af kollagen type I og kollagen type III som er natuligt forkommende protein i alt fra sener, til bindevæv til hud, hår og negle. Kollagen er et protein som vi har naturligt i kroppen, og kollagen udgør omkring 30% af den samlede proteinmasse vi har i kroppen.

Collagen booster findes i 2 forskellige smagsvarianter:
– Green Apple
– Ice Tea Peach

Collagen Booster indeholder:

Kollagen af type I og kollagen type III som er de to hyppigts forekommende i kroppen.

Kollagnet er blevet hydrolyseret og nedbrudt til mindre peptider, hvilket gør at det nemmere og hurtigere bliver optaget af kroppen.

For at supplere kollagenet er der yderemere tilsat mineralerne selen og zink samt biotin og C-vitmin.

Ekstrakt fra Boswellia Serrata planten er også at finde i collagen boosteren, det bidrager til at holde dine led sunde og velfungerende under træning.

Collagen Boost med appelsin (eller hindbær)

Her er også et kollagenpulver hvor du får meget for pengene og her med nogle andre smage som du måske bedre kan lide.

Collagen Boost med appelsin (eller hindbær)

Collagen-Boost fra Natur-Drogeriet er et kosttilskud i pulverform, hvor du får kollagen tilsat hyaluronsyre, kiselpulver og C-vitamin.

Hydrolyseret Kollagen er peptider, i dette produkt fra kvæg.

C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud

I denne version af Collagen-Boost får du en dejlig, frisk smag af hindbær, som du kan nyde i forskellige former for væske.

VILD NORD Marine Collagen Gold for anti-aging

VILD NORD Marine Collagen GOLD er et kosttilskud til dig, der ønsker marine kollagen i topklasse!

Marine Collagen GOLD er udviklet af tang og pulver fra acerola med højt indhold af Vitamin C, der bidrager til en normal dannelse af kollagen.

Kollagen spiller en særlig rolle for din huds elasticitet samt fasthed, og virker derfor som anti-agning på huden.

VILD NORD Marine Collagen Gold for anti-aging

Jeg arbejder på et indlæg der skal hjælpe dig med at finde præcis det Vild Nord produkt som du passer dig. Indlægget får titlen: Hvilke Vild Nord kollagen skal jeg vælge, og kommer op her på siden inden længe.

Pureviva Marine Collagen med zink og selen

Pureviva Marine collagen stammer fra havet, og giver dig den fineste form for kollagen, der stammer fra fisk og skaldyr.

Derudover er kapslerne også tilsat C vitamin, da C vitamin bidrager til den normale dannelse af kollagen.

Pureviva Marine Collagen med zink og selen

Collagenen kommer fra vilde fisk fanget i det nordlige og sydlige Atlanterhav.

Det finder du også i Pureviva Marine Collagen:

Vitamin E – Beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Zink – Bidrager til vedligeholdelse af normal hud og hår.

Selen – Bidrager til normal dannelse af hår og negle.

New Nordic Skin Care Collagen Filler med special opskrift

De tegn der kommer på, at huden bliver ældre begynder indefra. Collagen Filler fra Skin Care er en hudplejetablet, som tilfører huden næringsstoffer indefra.

Hudplejetabletterne indeholder kollagen, som er magen til den der findes naturligt i hudens støtte væv.

Derudover indeholder tabletterne også sort peber, astaxathin og ellagsyre fra granatæble.

New Nordic Skin Care Collagen Filler med special opskrift

Puori CP1 Pure Collagen Peptides – også billigt

Her er også et af de billigste alternativer når du er på udkig efter kollagenpulver.

Puori CP1 Pure Collagen Peptides, er et kosttilskud med rene hydrolyserede kollagenpeptider.

Kollagen er i dette produkt fra kvæg.

Puori CP1 Pure Collagen Peptides - også billigt

Kollagen er det protein, der er mest forekommende i kroppen.

Hovedsageligt finder du det i dit bindevæv og muskler, hvor det indgår i dannelsen samt funktionen af dine lede, negle, knogler, sener, hud samt hår.

Pris pr. gram kollagen: 0,83 kr

Copenhagen Health Collagen Marine med vitamin C

Copenhagen Health Collagen Marine er et 100% rent naturprodukt, som booster din hud, hår og negle med en styrkende effekt indefra. Copenhagen Health Collagen Marine er din nye og korteste vej til glattere hud med en fornyet glød, samt stærkere hår og negle.

Copenhagen Health Collagen Marine med vitamin C

Den 100% rene collagen er udvundet af 100% hydrolyseret marine, hvilket betyder at collagene kommer fra fisk, hvilket er en fantastisk kilde til naturlig collagen.

Collagenet er produceret med en molekyle størrelse med en kilodalto værdi kDa på 1500-2000, hvilket gør pulveret yderst letopløseligt og særdeles let optageligt i kroppen.

Pris pr. gram kollagen: 1,14 kr

Natur Drogeriet Collagen-Boost

C-vitamin hjælper din krop med at have en normal dannelse af kollagen, der har en betydning for om vi har en normal fungerende hud som er spændstig samt flot.

Natur Drogeriet Collagen-Boost

Collagen-Boost indeholder vitamin-C samt hydrolyseret kollagen – som er en letoptagelige form af kollagen.

Den indeholder granatæbleekstrakt, ellaginsyre og kisel, der alle sammen har en indvirkning på huden.

Pris pr. gram kollagen: 1,00 kr.

Biosym MoveFlex Collagen

Dette produkt indeholder nok mindst kollagen og er mere beregnet som all-round tilskud til sport hvis man vil have noget til sine led.

MoveFlex Collagen indeholder Boswellia serrata, vitamin C, mangan og kobber.

Biosym MoveFlex Collagen

Boswellia serrata
Boswellia er en anerkendt plante indefor den traditionelle indiske lægekunst, ayurvedisk terapi.

Kollagen
Kollagen er et protein der er opbygget af adskillige aminosyrer og indgår i dannelsen af sener, hud samt knogler.

Der findes minimum 28 forskellige varianter af kollagen i kroppen. To af de mest kendte former for kollagen, er type I, der bl.a. er at finde i huden samt type II, der i særdeleshed er at finde i led og brusk.

Værd at vide:

Boswellia er bidragende til bevare velfungerende led

Kobber er bidragende til vedligeholdelsen af et normalt bindevæv

Mangan er bidragende til en normal dannelse af bindevæv samt vedligeholdelsen af normale knogler

Vitamin C bidrager til en normal dannelse af kollagen

Pris pr. gram kollagen: Skal ikke måles på det – 40 mg pr. kapsel

Plent Marine Collagen med chokoladesmag

Plent Marine Collagen Chocolade er et velsmagende pulver fremstillet af hydrolyserede kollagenpeptider (type 1) fra fisk i unik kombination med acerola, der er naturligt rig på C-vitamin.

Plent Marine Collagen er desuden tilsat fedtfattigt kakaopulver og lækker, naturlig aroma for en behagelig indtagelse.

Plent Marine Collagen med chokoladesmag

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein der forefindes i vores krop. Det findes i hele kroppen – men hovedsageligt i muskler og bindevæv, hvor det har en særligt vigtigt rolle i forhold til dannelse af og funktion af hud, hår, negle, led, sener og knogler.

Kollagen produceres selv naturligt i kroppen, men stigende alder, stress og hård fysisk aktivitet får produktionen til at falde. Desuden er en typisk vestlig diæt med meget magert kød, magre mejeriprodukter og planteproteinkilder ikke udpræget rig på kollagen.

En naturlige måde at spise kollagen på er eksempelvis suppe kogt på ben, nogle få bestemte kødudskæringer og indmad. Så hvis du ikke drikker benmarvssuppe eller spiser sylte hver dag, så er du måske en af dem der godt kunne trænge til kollagen på andre måder.

Hvor meget protein bør man spise når man tager kollagenpulver også?

Kollagen er et protein, og derfor er det vigtigt at det kollagenpulver du køber ikke bliver din eneste kilde til protein.

Hvis du ikke spiser protein nok, så risikerer du at den smule protein du får igennem dit dyrt købte kollagenpulver, bare bliver optaget i kroppen på steder som ikke giver dig den ønskede effekt.

Hvor meget protein bør man spise når man tager kollagenpulver også?

Der vil altid være forskellige holdninger til hvor meget protein man bør spise, men undersøger du det lidt så vil du lande et sted mellem 0,5 gram til 1 gram protein pr. kilo kropsvægt. Og det vil være fint hvis den protein bliver fordelt over flere måltider om dagen.

Så vejer du 63 kilo så skal der ca. 32 til 63 gram protein indenbords hver dag. Brug google og varedeklaration til at finde ud af hvor meget protein din kost indeholder. Kød er oftest en af de bedste kilder til protein.

Her er nogle få ting som er gode kilder til protein: Rejer, kylling, oksekød, æg, hamburgerryg

Medicinske test af kollagenpulver

Hvis du er den type der gerne vil se nogle mere medicinske facts på dine kosttilskud, og i dette tilfælde indtagelse af kollagen, så findes der en del dokumentation som kan være interessant at gennemlæse, eller måske bare skimme igennem.

Skin Pharmacol Physiology har lavet en spændende undersøgelse med 69 kvinder mellem 35 og 55 år, hvor alle deltage enten fik 2,5 gram kollagen, 5 gram kollage eller placebo-kollagen igennem 8 uger, og resultatet var bedre for dem der faktisk fik kollagen.

Afslutning

Hvis du er nået hertil og gerne vil tjekke nogle af punkterne igen, så er her en praktisk indholdsfortegnelse du kan springe tilbage med.

Ellers vil jeg sige tak fordi du kiggede med i denne guide med det bedste kollagenpulver for 2023, som er opdateret løbende igennem 2023.

Hvis man skal summere op, så er det vigtigste når det kommer kollagentilskud at man tage det konstant og ikke springer over, at man finder en praktisk metode som netop gør at man ikke springer over, at man tester det i mindst en måned og gerne mere.

Hvis du er disciplineret med kost, så får du mest for pengene og det billigste kollagenpulver ved at købe det i en dåse og selv dosere det. Hvis du ved at du har risiko for at glemme det, så ville jeg gå efter en kombination af pulver i breve og/eller kapsler.

Håber du finder det der virker for dig og at din hud, hår, negle og led får fuld gælde af kollagen.

Kig lidt rundt på bloggen her også. Omkring juletid og Black Friday så er mit store indlæg og guide med julegaveønsker et af de mest populære her på siden.