Furca
Julegaveønsker der hitter - 80 nye anderledes ideer til julegaver (2022)

Julegaveønsker der hitter – 113 nye anderledes ideer til juleønsker (2023)

Jeg har i flere år tænkt på hvordan man laver en guide med julegaveønsker, som faktisk er mere inspirerende end blot at bladre en tilbudsavis igennem.

Hvis man ikke ved hvad man skal ønske sig til jul, hvad er det så virkelig man har brug for?

Jeg vil gerne gøre det anderledes end andre gavelister, og har fundet frem til at man gerne vil se på nye ting man ikke har set før, altså juleønsker der hitter og trender, og så vil man gerne se ting som man ikke vidste at man ikke kunne leve uden.

Julegaveønsker der hitter 2023

Jeg starter med at se på hvilke julegaveønsker der ser ud til at blive et hit for julen 2022.

Julegaveønsker der hitter 2022

TJEK LISTEN MED ÅRETS JULEGAVE HIT HER

Hvis du lige hurtigt skal finde et sjovt og billigt julegaveønsker, så tjek toplisten herover med masser af ideer til juleønsker til hele familien. På toplisten finder du årets julegaver og dem der sælger allerbedst lige nu. Der er helt sikket noget du synes passer til en perfekt julegave.

Årets julegavehit 2023

December er så småt i gang og det er nu at du bliver rykket for din ønskeliste, og hvad skal du så finde på at ønske dig?

Jeg har kigget lidt på hvad der blev solgt meget af på Black Friday og ladet det være inspiration til hvad der må være populært i år.

Juleønsker - inspiration - årets julegaver

SE LISTEN MED TOP 10 POPULÆRE

Der er da nogle overraskelser og lidt “nyheder” men Partner Duo er helt umulig at komme udenom denne jul – det har vist sig at være populært at lave dette spil til kun to personer. Chromecast med fjernbetjening er også et hit specielt nu hvor flere og flere tv-kanaler bliver digitale. Til børnene er Nintendo Switch igen på toplisten over gaver. Og så lidt overraskende så sælger Google Nest stort igen denne jul og måske man synes det er et fedt “vækkeur” der kan bruges som alternativ til en mobil i soveværelset.

Små gadgets der gør julen sjovere

Små gadgets der gør livet sjovere er altid et hit som julegave og her er min 4 bud på dem der hitter allermest hver jul.

Julegaveønsker der hitter - gadgets hit

SE LISTEN MED MEST SOLGTE GADGETS

Det er nok kvinder der elsker chokolade mest og denne Chokolade fontæne er et kæmpe gavehit hver jul. Den er perfekt hvis du vil servere en anderledes dessert eller lave noget sjov til festen. Flydende chokolade går rigtig fint med jordbær, frugter og marshmellows (husk drys til at dyppe).

Bobbel vaffeljern er en fed lille gave og noget som de fleste ikke allerede ejer. Hvis du er på udkig efter noget nyt pg sjov til dit køkken, så er dette vaffeljern med bobler en super julegaveide. Den er perfekt til overraskende desserter eller til hygge sammen med børn og børnebørn. Altid populær gaveidé her til juletid. Jeg har også sat den på listen med mandelgaver til voksne og børn.

Denne Pingvin æggekoger er altid lidt af et hit til jul, mange vælger den også som sjov mandelgave til de voksne. Her får du en sjov, sød og praktisk gave, der lige gør det lidt nemmere at koge en omgang æg. Og så er det da en sjov måde at servere æg på også, hvis man lige stiller den på bordet.

Lækker, sjov og praktisk Chips dipskål som indeholder alt det en chips og dip-elsker kan ønske sig. Den er praktisk til hverdag hvis man gerne vil sidde med dip og chips i sofaen, men også super praktisk når der er gæster eller fest, så man kan samle dip og chips i en løsning.

De mest populære gaver lige nu til dit køkken

Køkkenting kan bare noget når der skal findes juleønsker, hvis man ikke kan finde på noget at ønske sig, så er der vel altid noget lækkert og dyrt man kan bruge i sit køkken.

De mest populære gaver lige nu til dit køkken

SE LISTEN MED MEST SOLGTE KØKKENUDSTYR

Magasin er altid et godt sted at besøg online for at finde de lækreste ting til et køkken og altid til gode priser. Men det er også stedet hvor du kan få en god ide om hvilke juleønsker til køkken der sælger bedst heri 2022. Lige nu er det Airfryer til sprød, lækker og fedtfattig mad der hitter. Den store dyre kaffemaskine er altid en kandidat til årets store dyre julegaveønske, og der er masser af fine at vælge imellem. Den lille “hakker” fra KitchenAid er blevet et stort hit også, og så ser den lækker ud når den står på dit køkkenbord. Og til sidst er den mest sælgende her til jul et lækkert sæt med peberkværn og salt i top kvalitet.

Lækre Gin & tonic glas som julegaveønske til de voksne

Man ser og hører Gin & tonic overalt. Det er måske den mest populære drink i Danmark, både derhjemme og på barer.

Julegaveønsker - Lækre Gin & tonic glas som julegaveønske til de voksne

SE OVERSIGT MED GLAS HER

Ønsk dig nogle fede Gin & tonic glas til jul og find inspiration på oversigten med masser af fede og anderledes glas til din GT.

Ønskelisten for julen 2022 er ikke komplet uden gode GT glas på den.

Lækre kosttilskud som juleønsker

Der findes masser af lækre kosttilskud som du også kan ønske dig hvis du står og mangler nogle ønsker til jul.

Julegaveønsker - Lækre kosttilskud som juleønsker 2022

Til dig der ikke ved have du skal ønske dig til jul, så kan det være interessant at tjekke om der skulle være nogle interessante kosttilskud som du gerne vil prøve.

Jeg har fundet 4 kosttilskud som jeg enten selv tager eller har familie som tager. For mit eget vedkommende så prøver jeg at passe godt på min hud og mine led, og derfor tager jeg et tilskud af kollagen dagligt og det gør rigtig mange kvinder også. Her på siden er der en guide til bedste kollagenpulver, som jeg vil anbefale dig at læse. Yderligere så tror jeg på at æblecidereddike er godt for fordøjelse og tarme, så derfor tager jeg æblecidereddikepiller hver aften før sengetid. Glucosamin er til dem der døjer med ømme led og ledsmerter, så hører du til den kategori, så vil jeg da absolut anbefale at ønske dig dette kosttilskud til jul, så du kan se om det kan hjælpe dig. Rigtig mange har stor glæde af glucosamin. Til sidst vil jeg nævne et tilskud med probiotika for bedre tarme og fordøjelse, som jeg selv tager periodevist hvis jeg føler ubalance i kroppen. I vinterhalvåret trapper jeg typisk lidt op på kosttilskud, da både vejr og kost for årstiden ofte kræver lidt ekstra. Derfor passer kosttilskud også perfekt som juleønske.

Julegaveønsker til børn – årets hit

Black Friday er veloverstået og det er tydligt hvilke gaver der hitter til børn her til julen 2022.

Julegaveønsker til børn

SE LISTEN MED GAVEHITS TIL BØRN

I år er den syngende kaktus virkelig populær blandt de lidt mindre børn, en sjov og anderledes gave der ikke koster det helt store, men giver masser af grin og sjov når den kan gentage det du siger. Candyfloss-mamskinen er et hit hvert år og kan bringe glæde til børn i mange forskellige aldre, også perfekt at tage frem når der er sleep-over eller børnefødselsdag, altid sjov at lave candyfloss selv. Panda-puden er super hyggelig sovemakker for mange børn og giver tryghed i sengen. Og så er der jo den klassiske tivoli-ting med “grabber” maskine som her kan fyldes med slik og gode sager, som man kun kan få hvis man kan styre kranen og fange slikket.

Lækre oplevelser hvis man har alt

Hvis du føler at du har alt du skal bruge, så er det rigtigt svært at komme på gode julegaveøsnker, men så kan man altid ønske sig gode oplevelser.

Juleønsker - oplevelser som julegave

SE LISTEN MED MEST SOLGTE OPLEVELSER

En af de absolut mest populære oplevelser i Danmark er Bridgewalking (bro-gå-tur) på Lillebæltsbroen. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så er det faktisk en god oplevelse og man har en dejlig dag med den vandretur hen over toppen af den gamle Lillebæltsbro. Det bliver en unik oplevelse og det er ikke sikkert at den tilbydes i fremtiden.

Ønsk dig et flødebollekursus hvis du har en sød tand og hvis du gerne vil have en hygge dag med vennerne eller familen. De fleste større byer i Danmark har efterhånden et flødebollekursus, og det er blevet ret populært at deltage i, og så lærer du at håndtere smeltet chokolade og måske kan du bagefter også lave dine egne flødeboller.

Et spaophold er den romantiske julegaveide oftest, men også noget man kan gøre med venner og familie. Typisk vil man nok tage et spaoptold med sin partner for at have lidt kvalitetstid sammmen og for at komme lidt væk fra hverdagens stress og ud af hamsterhjulet.

En tur i biografen kan man altid bruge, så hvis du absolut ikke ved hvad du skal ønske dig, så skrive et gavekort til en biograftur på ønskelisten. Det er nemt og praktisk for dem der skal give gaven, da man bare kan bestille, printe og pakke ind. Nemmere julegave bliver det ikke.

Anderledes juleønsker til børn 2023

Er du på udkig efter nogle anderledes juleønsker til børn, så har jeg har fundet 4 kreative julegaveideer.

Anderledes juleønsker til børn 2022

SE OVERISGT MED ANDERLEDES JULEØNSKER TIL BØRN

Fede lamper til børneværelset kan være en fed ide til noget du kan ønske dig til jul, her på oversigten finder du en sej Harry Potter lampe til alle dem der er store Harry Potter fans, lampen er mega flot og hyggelig som natlampe også. Minecraft lampen er fed til de børn der elsker spillet, og lampen er helt kendetegnende og original. Og så er der den smarte slash-ice shaker der kan lave sodavand til slushice og det ved man jo at alle børn elsker. Til sidst er store bløde bamser et kæmpe hit og her er der de sjovest tykke runde katte til børnene.

Klassiske julegaveønsker til alle

Her præsenterer jeg lige de klassiske julegaveønsker som på en eller anden måde også går igen år efter år.

Julegaveønsker - Klassiske julegaveønsker til alle

Årets selvbiografi en noget af det der altid er at finde som juleønsker. Bøger er en nemt og spædende gave, og så er det altid et ønske der prismæssigt er fornuftigt, så alle kan være med. Typisk udkommer der hvert år før jul en række selvbiografier og så er det bare med af finde den man synes er mest interessant. Du kan altid tage et kig på listen med mest solgte bøger og finde de mest populære.

Årets roman er til dig der ikke rigtig gider at læse selvbiografier, men også her vil du opleve at der op til jul er en lang række store forfattere der udgiver deres bøger. Krimier synes ekstra populære i disse år og nogle af de store krimiforfattere er næsten fast inventar på bestsellerlisten med krimier. Så der er altså to typer bøger du kan overveje at ønske dig til jul.

Jeg kan også se her på siden at flere og flere begynder at samle mere ekslusivt julepynt og endda ønsker det som julegave. Georg Jensens Juletræsstjerne af guld er måske den største klassiker af alle og den de fleste ønsker sig. Stjerne er prikken over i-et til et flot juletræ, og det fås også i sølvfarve hvis det passer dig bedre.

Her på siden er det absolut mest populære julegaveønske gennem mange år dette lækre Snugg Rug tæppe som alle bare elsker. Man får det blødeste tæppe man kan forstille sig, og så er det kombineret med at det faktisk har ærmer, på den måde får du er lækkert varm tæppe du kan bruge til alle formål, både inde og ude. Tæppet er perfekt til kølig sommeraftener med et glas vin i hånden eller en koldt vinteraften i sofaen med varm kaffe i koppen. Du er varm og hænderne er fri. Tror også at den “rimelige” pris gør at mange også køber det som julegave.

Nyheder indenfor elektronik

Her får du lige nogle af de største nyheder inden for elektronik som også vil være oplagte som juleønsker.

Julegaveønsker der hitter 2022 - nyeste elektronik gave 2022

Næste generation alt-i-en VR headset er en af de nyheder der virkelig har fået folks interesse. VR headset uden behov for ledninger eller en PC. Sensorne placeret inde i headsettet tracker bevægelser af både headset og Oculus Touch controllers. Med Oculus Guardian sikrer det, at du trygt kan bevæge dig udenom objekter i virkeligheden mens du har headsettet på. Hvis du er mere nysgerrig så kan du besøge Oculus hjemmeside og få mere inspiration og viden om Oculus Guardian.

Insta360 One RS er det helt nye til dem der ville kunne det hele. Actionkameraer skal være alsidige, i stand til at fange ethvert skræmmende klippespring, en risikabel mountainbike-sti eller knudret bølge, mens du surfer… og det er her, den nye Insta360 One RS kommer ind i billedet. Hvad actionkameraer angår, er dette et af de mere unikke muligheder. Det bruger et modulært design, der tilbyder et aftageligt 360 graders objektiv, vidvinkelobjektiv og et 4K actionkamera, som du nemt kan skifte imellem. Du kan også tage batteriet af, så du kan bære back-ups, som du hurtigt kan klikke på plads mellem stunts.

Netatmo Smart Indendørs Luftkvalitetsmåler. Vinder af idényt SmartHome Læserprisen 2018 Healthy Home Coach. Holder styr på klimaet i dit hjem, Man vil gerne have det sundest mulige hjem til sin familie. Netatmos Smarte Indendørs Luftkvalitetsmåler viser dig hvordan. Uanset om det er det bedste støjniveau i forhold til sund søvn eller de rette fugtighedsniveauer til et barn med astma, måler den Smarte Indendørs Luftkvalitetsmåler det, der betyder noget igennem sensorer, fremhæver de potentielle problemer og fortæller dig, hvordan du løser dem, Apple HomeKit understøttet.

Leitz TruSens Z-1000 Luftrenser er din økonomiske vej til renere luft i huset og perfekt til årstider med ekstra allergi. Den perfekte luftrenser til renere luft i mindre rum. Hjælper med at fjerne lugte, allergener som pollen og forurenende partikler i et rum på op til 23m2. Perfekt til soveværelset eller kontoret.

Elektronik som du ikke kan undvære

Hvis jeg sådan lige skulle komme med de fire allermest populære juleønsker lige nu, så bliver det disse.

Julegaveønsker der hitter 2022

Det er alt sammen ting som mange mener de slet ikke kan leve uden.

De seneste par år er der kommer mange forskellige massageapparater på markedet, allesammen nogle hvor du kan give dig selv massage. Men det er først her nu at massagepistolen er kommet frem og er blevet utrolig populær. Massagepistolen er populær fordi man, i modsætning til mange andre apparater, faktisk kan give sig selv en fornuftig gang massage der også kan mærkes. Massagepistolen er til dig der ønsker effektiv sportsmassage.

Alle der har et Apple Watch er glade for det. Hvis man har et Apple Watch, så har man typisk også en Iphone. Men man kan jo også få et Apple Watch med e-sim (digitalt simkort) og så kan man faktisk bruge det som telefon også. Så man behøver altså ikke Iphone nødvendigvis. De nye Apple Watch kan følge dit helbred, måle ilt i blodet og ringe efter hjælp hvis du falder og efterfølgende ikke bevæger dig eller reagerer, så for mange giver et Apple Watch også tryghed. Til sidst oplever mange at Apple Watch kan hjælpe med at motivere til mere bevægelse og endda motion.

AirPods Pro bliver ved med at være på listen over populære juleønsker, og de er altså med på listen igen i år. Uanset alder så er det altså fedt at have så god lyd i en så kompakt form, og samtidig også have effektiv støjreduktion når du skal lytte til noget i et støjende miljø. Jeg har lagt mærke til at disse oftest bliver udsolgt op til jul, så derfor er det med at få ønskelisten afsted i god tid. Gå en tur ind på Apples hjemmeside og find mere information om de nyeste AirPods Pro.

Nintendo Switch er blevet et kæmpe hit og derfor har den en plads her øverst på listen med julegaveønsker. Det der gør at den er blevet så populær er at den både kan tages med på farten, men også kan tilsluttet til dit TV, og med masser af populære og gode spil også. Vær opmærksom på at der nok findes to versioner af Nintendo Switch hvor den ene har en nyere OLED skærm, så tjek lige forskellen på begge typer før du beslutter dig.

Julegaveønsker til de unge

Gavehits til de unge mennesker kræver lidt ekstra research af og til, man skal bruge lidt tid på at sætte sig ind i deres dagligdag og forstå deres behov.

Julegaveønsker til de unge

Noget man ser mere og mere er den moderne udgave af et polaroid-kamera, men nu med mulighed for at redigere lidt på sin mobil før man printer. Fujifilm Instax mini Mobile Photo Printer er et glimrende ønske til dig der gerne vil forevige sjove øjeblikke og oplevelser med et lille retro-moderne billede. Man kan også få et kamera der hører til også, men erfaringen er at mobiltelefonen vinder og at den lille mini-printer er mere brugbar.

Hvis man vil have super god lyd til musik, mulighed for at lukke omverden ude og undgå støj på rejser, så skal du ønske dig SONY MX1000-x5 Sony noise canceling (alternativet er AirPods pro som også er her på listen et sted) Dog vil jeg sige at musikken bare lyder bedre med SONY og så får du nok verdens bedste støjreduktion (specielt på flyturen).

En rigtig klassisk gave til teenagere der bruger tiden på sit værelse og ikke gider bevæge sig ud efter kolde drikke. Coca cola køleskab er, at dømme ud fra klik, noget af det mest populære der findes til unge mennesker. Og så får man jo et fedt “look” på sit værelse. Der findes to typer som du kan overveje, den klassiske coladåse eller det lidt større, og mere normale, køleskab der kan klare lidt flere drikkevarer (hvis der også skal være fest)

Et løbehjul er også svært at komme udenom nu om dage og er også kandidat til et af årets større ønsker til jul. Hvis du skal finde et løbehjul så skal du se på hvor langt løbehjulet kan køre, da der ikke er noget mere irriterende en et løbehjul der løber tør for strøm allerede efter en lille tur. Du kan nok godt trække 10-20% fra det antal km der står på produktet, da det sjældent holder når man først er kørende. Bor man i en by med mange bakker, så tag også højde for at det kræver ekstra strøm. Man skal kunne nå i skole eller på job, og tilbage, på en enkelt opladning helst…og gerne længere.

Hvad ønsker teenagere sig til jul?

Lad mig lige nævne 4 julegaveideer mere som kunne være rigtig gode julegaveønsker til en teenager.

Hvis man ser på en normal teenagers dagligdag så består den ofte af skole, sport og tid derhjemme. En Ipad er perfekt alternativ til et fjernsyn og den perfekte makker til enhver teenager. Måske er det tid til at ønske dig en ny Ipad? Den nyeste Ipad Air er super fed og har masser af computerkraft. Hvis man så kombinerer den med en beskyttelse med indbygget tastatur, og også supplerer den med en Apple pencil, så har man det perfekte redskab til skole, fritid og kreativitet.

Bærbar og trådløs lyd er også en stor del af mange unge menneskers liv. Og enten vil man gerne have et stor boombox der kan spille en hel festival op og som kan rulles rent på hjul, eller så vil man have lækker og god lyd som man nemt kan have med hvor man befinder sig både inde og ude. Sonos Roam er et godt bud på en god julegaveide til en teenager og her får man den altid gode lyd fra Snos i en kompakt version der giver fed lyd og utrolig frihed. Hvis man ikke er til SOnos-lyd og deres system, så er et af de fede alternativer fra B&O med deres Beosound Explore som traditionen tro altid leverer sublim lyd.

Trådløs opladning til telefon er også blevet vigtig. Snart er trådløs opladning den eneste mulighed. Det gælder om at finde en god, smart og praktisk ladestation til din telefon dag og nat. SackIt laver nogle ret fede trådløse oplader it tidsløst design som passer perfekt ved siden af et sengebord eller også i stuen.

De unge mennesker elsker LED-lys til værelset i forskellige farver og derfor kan du finde gode ideer til dine juleønskeliste indenfor LED lys af forskellig slags. En af den mest populær typer lys er Nanoleaf (se billede) hvor man kan sammensætte en fed væg med lys som de fleste nok bruger til at lave det perfekte gamingrum. Andre alternativer er LED-lyskæder med fjernebetjening hvis man gerne vil have diskret belysning langs væggen eller rundt om ting.

Fede ting til dit køkken

Man mangler altid noget i sit køkken, eller så er der bare altid noget man ikke ved man mangler. Køkkenting er ret ofte under juletræet, så du kan sagtens finde noget her at ønske dig også.

julegaveønsker - fede ting til køkken

En røgmaskine er en sjov køkkengadget som jeg synes passer perfekt til dem der elsker smagen af røg, men samtidig også er lidt en køkkennørd. Men nu hvor du har fundet denne side og søger inspiration til noget nyt at ønske dig, så synes jeg at denne skulle med. Hvis du ejer en osteklokke, så kan du servere letrøget mad for dine gæster med en wow-effekt når du løfter klokken og røgen slipper ud.

Et bagestål er virkelig undervurderet hvis du bare en gang imellem bager pizza, boller eller brød derhjemme. Nogle bruger en pizzasten i deres ovn, men stålet bliver varmere og holder varmen bedre, og derfor får du altså bare et bedre resultat med en stålplade. Ja, du kan da sagtens få en smed til at lave en plade billigere, men får du det egentlig gjort ? og gider du selv klargøre pladen så den også kan bruges til mad?…næppe – og derfor er det perfekt som julegaveønske.

En knivsliber kan være simpel og praktisk, og når du først har den i huset så tænker du hvorfor du aldrig har købt den før. Jeg sliber ofte alle mine knive med denne, og selv de billige knive fra Ikea bliver super skarpe igen efter nogle få ture igennem denne.

Microplane rivejern er det rivejern du ser TV-kokken bruge hvor parmesan bare drysser som sne og intet hænger fast. Hvis du ikke kender Microplane så er det absolut værd lige at tjekke det ud, og skal du have et godt rivejern der holder for evigt (næsten) så skal dette være dit ønske til jul.

Uundværlige ting til dit køkken

Der er også nogle ting jeg synes du ikke kan leve uden i et køkken og som du absolut skal ønske dig hvis du ikke ejer det.

JUlegaveønsker - Uundværlige ting til dit køkken

Er der nogen der kan leve med sejt kød. Kender du det at man køber en steg og tror at det bliver lækkert og man steger det efter anvisningen på pakken, men resultatet bliver ikke ret godt. Du skal eje et sous vide sæt hvis du elsker mørt kød. Sous Vide er dit badekar til kød og måden du rammer den perfekte temperatur og måden du langsomt nedbryder sener og fibre i kødet. Jeg har aldrig prøvet at bruge min sous vide uden at kødet blev godt, selv den billige steg fra køledisken eller de 3 svinemørbrad på tilbud (som altid bliver lidt tørre).

Nu har jeg jo lige sagt til dig at du skal ønske dig et bagestål, og så skal du naturligvis også have en pizzaspade. Det er jo næsten umuligt at lave en pizza uden. Der findes flere slags og jeg synes ikke dem af træ er så nemme at holde rene, så jeg vil anbefale en pizzaspade med stål, og måske endda en der kan foldes sammen, så den ikke fylder så meget i skabet, og måske endda bare kan ligge inde i ovnen når den ikke bruges.

Multijern er jo bare en toastmaskine hvor man kan skifte pladerne ud efter behov. Men et hvert hjem bør han et multi-jern, og gerne i en god kvalitet. Den bliver udsat for mange tryk og bøj, når der skal varmes toast og panini, så vigtigt at det ikke er for meget plastic der kan brække. Hvis du ikke ejer et multi-jern, så overvej lige om det ikke kunne være dit næste gaveønske til jul. Tefal laver et af de bedre Multi-jern og er helt klart et godt julegaveønske.

Jeg synes det er svært at klare sig uden en præcis køkkenvægt, specielt hvis man skal bage brød eller kager. Tror de fleste ved at det faktisk er vigtigt at følge opskrifterne ganske præcist når man bager for at få det bedste resultat, og dertil kræver det en køkkenvægt der er præcis også. Dette er et moderat gaveønske der passer ind i et hvert gavebudget, så den kan du sagtens ønske dig uden at blive helt flov.

Julegaveønsker til livsnydere

Jeg fortsætter med et afsnit til alle livsnydere som handler om alle de ting du mangler for at gøre livet ekstra lækkert

Lækkert tilbehør til vin

Rigtig mange elsker et godt glas vin, og for at gøre oplevelsen bedre så kan du ønske dig tilbehør for at opgradere oplevelsen.

Lækkert tilbehør til vin

Zalto-glas giver dig det perfekte vinglas (Specielt til Pinot Noir) og jeg synes det er en fornøjelse at drikke vin af disse store, lette og flotte håndpustede glas. Mange siger at et lækkert glas af det rette materiale er med til at fremhæve smagen af vinen, og der kan være noget om snakken. Zalto er slet ikke billige glas og det er derfor du skal ønske dig dem til jul.

En god proptrækker til propper i alle mulige tilstande og stand, det skal du simpelthen eje hvis du drikker vin bare i ny og næ. Du skal have en proptrækker med flere trin så du altid kan åbne en flaske uden noget besvær, og uden at ødelægge proppen. Jeg vil sig at det bare er et must-have i et hvert hjem, og så kan det være en lækker og flot gave da de ofte kommer i flotte æsker.

En karaffel så din vin kan få lidt ilt. De fleste rødvine har godt af at få lidt luft inden de skal drikkes, og her kommer en flot karaffel til sin ret. En vin-karaffel er lavet så vinen får så meget luft som muligt indenfor kort tid, så hæld din vin op en times tid før den skal serveres og stil den et køligt sted, så har du en meget bedre vin at servere. OG så ser det jo prof ud når vinen servere fra karaffel. Husk at stille vinflasken frem ogå, så folk kan se hvad de drikker.

En smagekasse med vin er en perfekt gaveidé. Hvis du elsker at prøve ny vin, så ønsk dig en smagekasser med 6 eller 12 flasker vin, som kan fås i mange online vinbutikker. Den sidste flaske er et godt bud på en forhandler der har rigtig mange smagekasser at vælge imellem og altid til en fornuftig pris også.

Fede ting til at lave drinks

Mange elsker at lave en god gin & tonic eller mine en god drink, og har du ikke dit udstyr i orden så er det tid til at ønske dig dette til jul.

Jeg synes at alle burde eje nogle lækre glas til Gin & Tonic, og det er stor glas med plads til masser af is. Jeg synes man kan få nogle fede glas til rimelig fornuftige priser, så det bliver helt sikkert et julegaveønske som du også har chance for at lande juleaften. Der findes mange typer af glas men den type der er vist på billedet herover er den jeg foretrækker. Tror nogen kalder det for Barcelona-stilen?

Hvis du serverer drinks, eller stiller drinks materiale frem så folk selv kan skænke op, så har du brug for en isspand og en lille tang. Tror de fleste ender med at fylde en skål eller dyb tallerken med is, og det duer altså ikke, isen skal serveres med stil og i en beholder der passer til formålet. Der skal være styr på tingene når di serverer drinks, det er den halve oplevelse.

Når vi nu snakker om is, så skal der knust is til mange af de populære drinks, og da også gerne til en Gin & Tonic. Hvis du virkelig vil have styr på dine drinks, så skal du eje en isknuser der både er praktisk og ser flot ud. Isknuseren på billedet er min egen favorit og den virker bare som den skal, og når man jo ikke bruger den hver dag, så er der ingen grund til at gå helt prof på den slags udstyr.

En lækker flaske gin er mit sidste bud på et godt ønske til jul. De “gode” gin er blevet populære, men der koster også lidt mere efterhånden. Julen er et tidspunkt hvor du har muligheden for at udvide din gin-samling med den der flaske du altid gerne vil eje. Geranium og Monkey 47 er nogle af de flaske du skal onde dig selv at prøve. Besøg det sjove univers på Monkey 47 hjemmesiden og lad dig inspirere af deres historie.

Fede ting til det smarte hjem

Der kommer flere og flere produkter til det smarte hjem og julen er også din chance for at få opgraderet lidt på teknikken i dit hjem.

Fede ting til det smarte hjem

Google Nest Doorbell er din intelligente dørklokke med kamera, og en masse andre sjove og fede funktioner. Jeg synes næsten lige at du skulle læse denne information om Google Nest Doorbell for at se hvor smart det egentlig er. Forestil dig at svare besøgende der ringer på din dør, selvom du ikke er hjemme. Og måske er du nysgerrig for hvem der er foran din dør, og det kan du nu se på din mobiltelefon.

Philips Hue gør dig i stand til at styre dit lys med stemmer, eller programmer dit lys lige efter behov og tid. Man kan få et begyndersættet og prøve sig frem, men jeg er nu sikker på at du bliver bidt af det og inden længe er alle pærer i huset denne type. Men julen er god tidspunkt at ønske sig et startsæt.

For at du kan bruge ting der kan aktiveres via tale, så skal man have en enhed i huset der kan tage imod beskeder, og det kunne være en Google Nest mini. Så overvejer du at få eks. Philips Hue pærer, så skal vi de passe fint sammen med en Google Nest mini, så du kan sige “Hej Google, tænd lyset i stuen” og så tænder lyset.

En robotstøvsuger er perfekt til dig som gerne lige vil have hjælp til den daglig rengøring. En robotstøvsuger tager lige det værste støv i hjemmet og kan programmes til at køre når man ikke er hjemme. De fleste støvsugerrobotter er ret intelligente efterhånden og gør faktisk et rigtig godt job med at holde støvet nede. Hvis det skal være den helt fine version, så ønsk dig en robot med en station så robotten tømmes automatisk.

Lækker skønhed til kvinder

Måske har du set på nogle dyre skønhedsprodukter som du altid gerne har ville prøve? Så er det da med at lave det om til et julegaveønske.

Mange kvinder ønsker sig flotte og fyldige øjenvipper og derfor er et vippeserum lige det du skal bruge. De bedste øjenvippe serum er ikke helt billige, så hvis du ikke selv er klar til at betale for at prøve det af, så har du også her muligheden for at sætte det på din ønskeliste.

Kollagenpulver er yderst populært lige nu og her på bloggen har jeg et par rigtig gode indlæg omkring kollagenpulver som jeg vil anbefale at tjekke igennem. Kollagenpulver er godt for din brusk og led, men den gevinst de fleste synes om at at det kan forebygge og behandle rynker også. Overvej at ønske din et godt kosttilskud med kollagen i julegave.

Rynkecreme og kollagentilskud er en dejlig kombination, og på din ønskeliste kan du sagtens have denne kombi stående. En god og lækker anti-age rynkecreme er et must for de fleste kvinder og julen er tiden hvor du kan ønske dig den helt dyre af slagsen.

Vingummibamser med vitaminer til hår og negle er også blevet populært. Igen er det faktisk en gaveidé der går i hånd med de to foregående ønsker. Egentlig synes jeg at have fundet 4 rigtige gode ønsker til dig der gerne vil være lidt ekstra god ved dig selv, din krop og dit udseende.

Dejlige ting hvis du dyrker fitness

Hvis du dyrker fitness så kan det være at der er ting du ikke ejer men som du simpelhen må eje? eller det kan være at noget af dit udstyr trænger til opfriskning.

Proteinbarer er en lækker og praktisk ting at have liggende. En travl hverdag og træning presset ind, så kan en proteinbar være perfekt til at sikre dig god restitution og genopbygning af muskler. Hvis din kost, som mange danskere, indeholder masser af kulhydrater, så kan du måske mange proteiner. Læs i øvrigt her på bloggen om gode banan og chokolade proteinbarer.

Din Sportstaske kan af og til trænge til fornyelse, den kan være godt slidt og lufter måske også efterhånden af sved og gnu. Et rigtigt godt julegaveønsker er en sportstaske du kan bruge til din træning, eller også til din weekendtur.

Nye sneakers til træning i fitnesscenteret er også noget du kunne overveje at sætte på ønskelisten.

Bøger om fitness og kost er super inspirerende og kan være perfekt input når det drejer sig om kostplan og træningsplan. Stedet for personlig træner til 10.000 kr, så kan en god træningsbog være lige så god hvis man har bare en smule disciplin.

Must-haves til dig der løber en tur

Hvis du høre til en af de mange tusinde danskere der jævntligt løber en tur, så er der masser af ideer at hente på løbeudsyr.

Det kolde danske klima gør at løbeturen til vinter er knap så sjov og motiverende en dem om sommeren. Jeg vil anbefale at du anskaffer dig nogle specifikke vintertights til løb om vinteren. De holder dine ben ekstra varme og tillader stadig overskydende varme at komme væk fra kroppen.

Og når vi nu er ved vinteren, så er et par gode løbehandsker også et must her i kolde Danmark. Hvis jeg skal give godt råd til løbehandsker du skal ønske dig, så er det måske nogle der kan agere refleks også, og hvis du løber med mobiltelefon så er handsker der er egnet til touchskærm også en fordel, da det er træls hvis telefonen ringer og man ikke kan tage den, eller hvis man lige skal tage et billede eller snap på turen.

Løbesko bliver slidt hurtigere end du tror, hvis du løbe et par gange om ugen, så vil de fleste skulle skifte løbesko cirka en gang om året. Hvis du vil passe godt på dine fødder, så overvej om der skal nye løbesko under juletræet i år.

Det kan også være at dit Løbe-ur er blevet lidt gammelt og har svært ved at finde GPS-signal eller holde strømmen. Hvis du slet ikke har et løber, så kan det altså være ganske sjovt og motiverende at holde styr på sine kilometer, kalorier og andet spændende.

Mere inspiration til julegaveønsker

Din hobby skal være din inspiration. Hvis du mangler noget at ønske dig til jul, så er der altid gode ideer at finde blandt dine hobbyer, og måske kan du også finde inspiration her til en helt ny hobby, eller måske bare noget du har tænkt på at gå i gang med længe.

Juleønsker til den der elsker at bage

Hvis du har prøvet at bage før, så ved du at bagning af brød og kager sjældent kan gøres på slum og kræver præcise målinger. Derfor skal du bruge gode redskaber til at måle med. Det vil sige at en bagevægt, måleskeer og målebægere er det vigtigt redskab for dig. Hvis du ikke har dette udstyr i orden, så har du allerede nogle geniale små julegaveønsker som selv dine børn har råd til at give dig.

Personligt synes jeg at dejskrabere også bør findes i et hvert hjem og gerne i to forskellige typer, den type der bruges til at bagebrød, som er vist på billedet, og så den klassiske typer dejskraber også til dej, creme og andre ting.

Det næste, og den nok fedeste gave du kan ønske dig, er et bagekursus. Jeg kender ingen der ikke har været glade og taknemlige for sådan et kursus. At kunne bage brød er noget du lærer for livet og det er bare en stor tilfredsstillelse at bage et godt lækkert brød helt selv.

Støbejernsgryde til brød, eller et bagestål er så det næste du skal sikre dig. Hvis du ved hvordan dejen skal laves og behandles, så skal du lige sikre den sidste detalje ved at bage dit brød i gryde, stegeso eller på en brandvarm stålplade.

Julegaveønsker til dem der strikker

Vinteren og julen er en tid hvor flere bruger mere til på at strikke og derfor skal dit udstyr være i orden. Eller måske vil du gerne igang med at strikke og vil ønske dig noget godt udstyr til at starte på.

Julegaveønsker til strikker

SE LISTEN MED POPULÆRT STRIKKEUDSTYR HER

Begyndersæt kan være det perfekte julegaveønske for dig hvis du gerne vil prøve dig lidt frem. Dette strikke begyndersæt har en fornuftig pris og er derfor en rimelig gave at sætte på din ønskeliste til jul.

Garntaske eller strikketaske er et absolut must for en strikker, så er der styr på alt udstyr og det er nemt at tage med på farten på ferie eller i sommerhuset. Der findes alt lige fra simple poser til mere gennemtænkte løsninger hvor alt er organiseret rigtig godt. Ønske dig en strikketaske der passer til dit temperament og ambition.

En Strikkebog er en lækker gave både for nybegyndere og mere erfarne strikkere. Hver år udkommer der en par gode nye bøger om strikning som alle er både lærerige og inspirerende. Politikkens strikkebog er nok den de fleste har derhjemme, men der er også mere moderne alternativer på vej med hver deres stil.

Broderi af puder er blevet in og her kan du også ønske dig materialer og udstyr til at lave dine egne sjove broderede puder, som er perfekt til pynt, men også virkelig sjove at give som gaver til venner og familie.

Afslutning

Det var årets liste med de bedste ideer til julegaveønsker.

Jeg håber du fandt god inspiration til julegaveøsnker under de mange punkter og fandt lige præcis det der skulle til for at lave en god ønskeliste.

Måske fandt du også nogle gode ideer til juleønsker som du kunne give.

Her er lige en oversigt med indholdet, så du kan gå tilbage og se på de punkter igen som du synes var mest interessante.

Kig rundt på bloggen her også og besøg vores mest populære indlæg om det bedste kollagenpulver og bedste skyllefarve til gråt hår.

Jeg ønsker dig en glædelig jul og godt nytår – og masser af gode julegaver.