Furca
Bedste begynder keyboard - 5 gode og billige keyboards til børn

Bedste begynder keyboard – 5 gode og billige keyboards til børn

Her finder du en samlet oversigt med de bedste nybegynder keyboards til dig der gerne vil igang med at spille musik.

Der findes mange slags keyboards og der kan være forskellige grunde til at man gerne vil have et keyboard (elektrisk klaver).

Til børn og nybegyndere synes jeg at man skal se på et af følgende typer:

  • Et midi keyboard der kan tilsluttes en computer eller Ipad (AKAI MPK mini)
  • Et mere traditionelt keyboard hvis man virkelig vil øve sig seriøst

Og nogle af de ting du skal overveje før du køber et keyboard til børn er størrelsen, for at sikre at der er plads på værelset, og at man kan tilslutte høretelefoner, så der kan spilles falsk uden at de andre i huset får stress.

Men hensyn til plads og størrelse, så er det vigtigt at overveje om det keyboard skal stå fremme eller om det skal kunne pakkes væk.

Det bedste almindelige begynder keyboard

Jeg starter med det helt traditionelle keyboard hvor man bare kan tænde for strømmen og så kan man komme i gang med at spille. Mange keyboards for begyndere har en masse funktioner man kan lege med, men man skal måske passe på at de mange funktioner ikke distraherer mere end de gavner, men samtid skal man også huske at det skal være lidt sjovt.

Harmony 61 MKII inkl. gratis musikundervisning

Hvis du gerne vil finde en lidt mere seriøs pakkeløsning der tilbyder udstyr og undervisning, så er her det helt rette begyndersæt.

Harmony 61 MKII er den perfekte pakkeløsning til børn, som gerne vil begynde at spille på keyboard.

Harmony 61 MKII inkl. gratis musikundervisning

Harmony 61 MKII 1349 KR

Keyboardet har 61 tangenter samt indbygget højtaler og der medfølger hovedtelefoner, mikrofon, bænk og stativ (alt som på billede)

Harmony kommer med 300 indbyggede lyde, som dækker en rigtig mange instrumenter lige fra guitar til klaver, og mange andre effekter. Der er cirka 40 indbyggede demo sange som du kan lære at spille efter også.

Med Dual- og Split tilstand får du mulighed for at lave lag med lyde eller splitte dem op. Record mode lader dig optage dit keyboard spil direkte.

Og vigtigst af alt så får du 3 måneders gratis online undervisning med i dette produkt.

Begynder keyboard til børn under 7 år (lille og godt)

Hvis der er mindre børn der ønsker sig et keyboard, så kan du med dette Viva Mini få et rigtig godt og sjovt keyboard til alle små begyndere.

Begynder keyboard til børn under 7 år (det billigste)

Viva Mini er et godt begynder-keyboard, som især er velegnet til børn op til 7 år.

Keyboardet har 37 mini-tangenter, som passer godt til små hænder, og det er nemt og brugervenligt opbygget, så det ikke er svært at betjene. Dette keyboard fylder ikke så meget og kan nemt pakkes væk også.

Dette keyboard har 100 indbyggede lyde samt 100 forskellige rytmer med akkompagnement og så er der 30 indbyggede sange til indlæring.

Dette keyboard har udgang til høretelefoner og så oplades det med USB-C, så den kan få strøm fra en standard strømforsyning.

Det billigste keyboard for nybegyndere

Hvis du er havnet her fordi dit barn har ønsket sig et keyboard i gave, men du mener at det bare skal være det billigste keyboard man kan finde, så er der også en løsning her.

Det billigste keyboard for nybegyndere

MU Music Keyboard – 149 KR

Lær at spille keyboard og bliv introduceret til musikkens verden med dette board. Med dette billige begynder keyboard kan selv mindre børnlære at spille.

Keyboardet har sjove effekter og mikrofon, så børnene kan underholde hele familien.

Keyboardet er en nem måde at udvide musikalsk viden og færdigheden, imens du har det sjovt! Dette keyboard har følgende funktioner: 24 demosange, 23 rytmer, lydeffekter, læremode og volumen- og hastighedskontrol.

Der medfølger en mikrofon til sættet her også.

Det bedste midi keyboard til nybegynder

Et midi keyboard kan være lige sagen for et barn der gerne vil prøve at lave lidt musik selv og måske har et musikprogram på sin computer og især iPad.

Hvis dit barn har en iPad så kan man tilslutte nogle midi keyboards til dem og så lave musik med det gratis program Garage Band som findes på de fleste Ipads allerede. Her er en video hvordan man eks. kan tilslutte midi keyboard til Ipad.

AKAI MPK Mini MK3 – det sjovest keyboard til nybegynder

Personlig synes jeg at dette er den mest moderne og sjovest musikgave man kan give til enhver nybegynder i musik.

Her kan man hurtigt komme igang med at lave noget der også blive til musik.

AKAI MPK Mini MK3 - det sjovest keyboard til nybegynder

AKAI MPK Mini MK3

 For nybegynderen er MPK mini en komplet pakke med ethvert værktøj, der er nødvendigt for at lave hitsange lige fra starten.

Her kan du øve dig med simple akkorder på keyboard, tilføje trommerytmer eller andre effekter med “trommerne” og lave andre effekter sammen med Garage Band på din Ipad.

For den professionelle er MPK mini også ultimative, fyldt med alle de funktioner, der skal leveres til enhver musikalsk opgave.

MPK mini mk3 finjusterer det afprøvede design af sine forgængere med en opdateret funktionsspecifikation, der efterlader enhver vejspærring ved vejen og placerer kreativiteten i førersædet.

Din hit sang starter her!

Se her hvordan Tokyo Digital Crew laver nem og sjov muik med Akai og Ipad.

Et lidt billige alternativ

Med en Worlde Panda-mini får du næsten den samme funktionalitet som AKAI mini, og så slipper man en smule billigere, men altså ikke meget efter min mening. Denne kan også tilsluttes en Ipad.

Men jeg prøver altid at vise et billigere alternativ i mine artikler, så du selv ligesom kan sammenligne og bedømme hvilken der passer dig. Se nogle Youtube videoer som denne fra Nerd Musician og bedøm selv om det billige alternativ passer mere til dig.

Sådan rent praktisk så får du med Worlde Panda Mini et 25-tangenters USB-MIDI keyboard, som passer fint med Garage Band og mange andre populære musikprogrammer.

Panda har 8 anslagsfølsomme, flerfarvede og baggrundsbelyste pads, der kan bruges til at starte loops, samples mm., mens de 4 drejeknapper og 4 fadere giver adgang til mixerfunktioner og instrument og effekter.

Andre sider der har anmeldt og testet begynder keyboards

Hvis du gerne vil læse mere om begynder keyboards så har jeg fundet et par interessante artikler og videoer som du med fordel kan læse og se, inden du beslutter dig for et keyboard.

Pianoreviewer er altid et godt sted at starte og her kommer de med deres bud på et godt keyboard at starte på.

Jereme See har lavet en ret grundig video og her får du virkelig også masser af gode tips til køb af keyboards, og det ser ud til at han virkelig ved hvad han taler om.

Afslutning

Jeg håber at denne artikel kunne hjælpe med god input til at finde det begynder keyboard som passer lige til dit behov.

I sidste ende kan et begynderkeyboard altid være et sats og derfor mener jeg at man grundlæggende ikke skal bruge alt for mange penge på det første keyboard. Hvis det viser sig at der er lyst til at spille mere og at der er talent, så skal et nyt og bedre keyboard nok finde sin plads i hjemmet på et senere tidspunkt.

Personligt synes jeg at de små midikeyboard og noget Garageband på Mac eller Ipad er et sjovt og spændende sted at starte.

Husk at kigge rundt her på bloggen og læs andre spændende indlæg.

Omkring juletid og Black Friday så er mit store indlæg og guide med julegaveønsker et af de mest populære her på siden.