Furca
Bedste manuka honning (2022) billigst og bedst guide

Bedste manuka honning (2022) billigst og bedst guide

Her er en lille guide der hjælper dig med at forstå hvorfor Manuka honning kan noget specielt og hvordan du finder den bedste og billigste til at teste.

Du kan også her læse om Manuka produkter og forskellige ting den vidunderlige honning kan hjælpe dig.

Hvorfor er Manuka honning så specielt?

Manuka honning er ikke en rå honning, men er i stedet fremstillet specielt.

Grunden til at man vælger en Manuka honning er fordi den bare har en langt bedre antibakteriel effekt end almindelig honning. Bakterier har meget svært ved at opbygge en tolerance overfor Manuka honning, og derfor benytter mange den imod dårlig hals, men kan også bruges alternativt til at læge sår med.

Manuka-planten er vildtvoksende i de rene og uberørte egne af den nordøstlige del af New Zealand og står kun i blomst 4 uger om året, og det er med til at gør den helt speciel.

Manuka honning indeholder metheylglyoxal (MGO) og jo højere MGO din honning har, jo større effekt har den. En tommelfingerregel er at MGO værdien skal være over 400 for at det er god nok kvalitet.

Billigste Manuka honning

Måske er du havnet her på anbefalinger om at prøve Manuka honning, men du er måske lidt skeptisk, og derfor vil du gerne teste det af til den bedst mulige pris.

Jeg har fundet de 3 billigste produkter jeg har kunne finde, men også produkter jeg synes har kvalitet nok.

Billigste manuka med 400 MGO

Du vil ofte støde på Manuka Health produkter i din søgning efter Manuka honning. En klassisk producent som er blevet yderst populær.

Billigste manuka med 400 MGO

Manuka Honning MGO 400

Denne Manuka Honning MGO 400 stammer fra den vilde Manuka-busk som findes primært i New Zealand. Manuka Honning er et varemærke af Manuka Health New Zealand Ltd og derfor ser man oftest dette produkt.

Hvis det mest er dårlig hals og mundhygiejne du kæmper med, så er der også et billigere alternativ til at teste denne vidunderlige honning, og det er sugetabletter. Her er der MGO 400 indhold også.

Manuka Health Sugetabletter Citron & Ingefær

Manuka Sugetabletter – Citron og ingefær

Og når man så tilføjer gode ting som citron og ingefær, så er det da næste den mest perfekte sugetablet man kan ønske sig.

Denne Manuka Honning er naturligvis også produceret i New Zeeland og er godkendt af AMHA.

Her får du “kun” en MGO på 263, men stadig et fint produkt at afprøve absolut.

Comvita Manuka Honey MGO 263

COMVITA MANUKA HONNING

AMHA er den “Active Manuka Honey Association” som er ansvarlig for kontrol og licenser til at producere Manuka honning, så man sikrer sig den ægte vare.

Bland den i en te og oplev at dårlig hals lindres rigtig dejligt.

Hvad kan manuka honning hjælpe med?

Lad os lige prøve at se på hvad man bruger manuka honning til rundt omkring i verden.

Manuka honning kan hele sår

Der er nok evnen til at få sår til at hele der har gives Manuka honning den meste omtale igennem tiden.

Man kan altså smøre honning direkte på såret og på den måde heler et sår hurtigere og smerten aftager også hurtigere.

De antibakterielle evner gør at manuka honning bruges heling af sår, gendannelse af hud, forbrændinger og sågar mavesår.

Officielt er det en behandlingsmetode der ordineres af læger rundt i verden og du kan læse mere om det i dette dokument.

Manuka honning til bedre tarmflora

Manuka-honning fungerer som et præbiotikum og er en kilde til ikke-fordøjelige kulhydrater kendt som oligosaccharider.

Vi kan ikke fordøje disse kulhydrater, men det kan bakterierne i vores tarme.

Ved at bruge oligosacchariderne som brændstof hjælper niveauer af ‘gode’ bakterier i vores fordøjelsessystem, herunder bifidobakterier og lactobaciller, til at trives.

Forskning har vist potentialet for manuka-honning til at hjælpe med at beskytte mod mavesår ved at give en anti-inflammatorisk effekt og potentielt hjælpe med at håndtere infektioner såsom helicobacter pylori, der kan forårsage sår og sure opstød.

Der er også nogle beviser for, at manuka-honning kan hjælpe med at behandle andre tarminfektioner, herunder dem fra bakteriestammer som clostridium difficile.

Manuka honning lindrer ondt i halsen

Honning og citron er et ældgammelt middel mod forkølelse, og undersøgelser understøtter denne påstand. En undersøgelse i 2010 viste, at honning var mere effektiv til at lindre hoste hos børn end hostedæmpende midler i håndkøb.

Dette blev efterfulgt af nye retningslinjer i 2018 fra National Institute for Health and Care Excellence (NICE og Public Health England (PHE) om at bruge honning som en førstelinjebehandling for at reducere symptomerne på en kortvarig hoste.

Efter den nylige SARS Cov-2-udbrud (Covid-19) en undersøgelse ser i øjeblikket på effektiviteten af ​​naturlig honning i behandlingen af ​​patienter inficeret med Covid-19.

Afslutning

Jeg håber du fandt lidt god viden og information om Manuka honning i dette indlæg.

Mine egne erfaringer med manuka honning er rigtig gode, men det har typisk være halspastillerne som jeg har købt, og typisk dem med ingefær og citron, elsker smagen og så virker de bare rigtig godt.

Kig rundt her på min blog for at tjekke andre spændende kosttilskud der måske kan hjælpe dig til et bedre og sundere liv. Tjek blandt andet den store guide med det bedste kollagenpulver.

Omkring juletid og Black Friday så er mit store indlæg og guide med julegaveønsker et af de mest populære her på siden.