Furca

ItouchSure – Anmeldelser, erfaringer og test af ItouchSure bækkenbundstræner

Her er din guide med erfaringer, anmeldelser og test af ItouchSure bækkenbundstræner.

Guiden indeholder alt hvad du skal vide om ItouchSure og jeg sammenligner også priserne.

Til sidst ser jeg lidt på alternativer som også træner din bækkenbund.

ItouchSure - Anmeldelser, erfaringer og test af ItouchSure bækkenbundstræner Itouch Sure

Itouch Sure prissammenligning

Der findes ikke så mange forhandlere af Itouch Sure, men jeg synes at priserne er meget forskellige.

Det var kun muligt for mig at finde disse forhandlere og der er stor forskel på priserne synes jeg.

Da jeg lavede dette indlæg i starten af 2022, der var Med24 den billigste, man på det tidspunkt tror jeg også at man køre med et januar-udsalg. Sammenlignet med andre gode bækkenbundstrænere, så ligger Itouch Sure på et middel niveau og som du kan læse længere nede, så er der meget dyrere typer også.

Men synes du at den er for dyr lige nu, så prøv at tjekke omkring Black Friday eller til Januar udsalg hvor priserne ofte er lidt bedre.

Hvordan virker Itouch Sure?

ItouchSure - Anmeldelser, erfaringer og test af ItouchSure bækkenbundstræner

Bækkenbundstræneren er en muskeltræner, som alle kvinder – unge som gamle – bør bruge for at bevare en bækkenbund, som ikke volder problemer, men kun glæde, lyst og nydelse.

iTouchSure er et lille apparat, der automatisk træner dine bækkenbundsmuskler ved hjælp af en latexfri vaginal probe. iTouchSure kan bruges af kvinder i alle aldre. Den er godkendt som medicinsk udstyr, hvilket er din garanti for at den fungerer!

iTouchSure er et elektrisk apparat, der helt automatisk og via blide impulser igennem en vaginalprobe selv finder og træner dine bækkenbundsmuskler. Du skal ikke selv gøre noget. Efter anvendelse i ca. 1-3 måneder, kan opnås en mærkbar stærkere bækkenbund.

ITouchSure bækkenbundstræner afhjælper og forebygger:

  • Natte tisseri
  • Lækager
  • Inkontinens
  • Hyppig vandladning

Bækkenbundstræneren iTouchSure sender blid elektrisk stimulation gennem en vaginalprobe, hvilket skiftevis får musklerne til at trække sig sammen og slappe af.

Knibeøvelser er den bedste form for bækkenbundstræning, men hvis dine muskler først er blevet svage efter en fødsel eller ved manglende træning, kan det være svært selv at træne dem ordentligt.

Når du bruger en bækkenbundstræner med EMS (Elektrisk Muskel Stimulation), er du sikker på at du træner de rigtige muskler i bækkenbunden – helt automatisk.

Du skal ikke gøre noget selv. I løbet af 3-5 måneder er din bækkenbund veltrænet og føles meget stærkere, hvilket vil sige, at du slipper for at dryppe og kan gå længere mellem toiletbesøgene.

Anvend ikke iTouchSure ved:

  • Graviditet
  • Brug af pacemaker
  • Hjertearytmi
  • Epilepsi
  • Ved konstatering af celleforandringer eller livmoderhalskræft eller hvis du er blevet opereret for dette inden for 1/2 år

Din bækkenbund

“BUNDEN” af bækkenet består af muskellag, der understøtter tarmene, blæren, urinrøret og livmoderen. Faconen af disse muskler er som en hængekøje eller bunden og siderne af en skål. De går fra skambenet fortil til nederst på rygraden (eller halebenet) bagtil.

Musklerne i bækkenbunden:

Bidrager til at støtte organerne i underlivet og omkring bækkenet.

Arbejder med musklerne i underlivet og ryggen for at stabilisere og understøtte rygraden

Musklerne i bækkenbunden er også vigtige for seksuel funktion hos både mænd og kvinder:

Hos mænd er de vigtige for erektil funktion og ejakulation.

Hos kvinder bidrager bevidste sammentrækninger (stramninger) af bækkenbunden til seksuel følelse og ophidselse.

Men musklerne i bækkenbunden kan blive svage. Hvis musklerne i bækkenbunden bliver strakte eller svage, er det muligt, at organerne i bækkenområdet ikke længere understøttes fuldt ud. Dette kan forårsage manglende kontrol over blæren og tarmene.

For nogle kvinder kan musklerne i bækkenbunden også blive for stramme. Denne tilstand er mindre almindelig, men den kan føre til bækkensmerter og gøre det vanskeligt at tømme blæren eller tarmene fuldstændigt.

Det anbefales at gøre bækkenbundsøvelser (Kegel øvelser) til en del af din dagligdag.

Kegel øvelser kan udføres når som helst og er meget diskrete. Du kan lave dem, når du ligger i sengen,sidder foran pc’en eller venter på bussen. Det er en god ide at forsøge at udvikle en rutine, som du kan gentage hver dag.

Først er det vigtigt at finde musklerne i bækkenbunden og mærke dem, når de er i brug. Til det formål er her et par teknikker, der kan hjælpe:

Prøv at indsætte en eller to rene fingre i skeden og så stramme de omgivende muskler, idet du løfter opad og mod navlen – en følelse af at stramme og løfte.

En anden måde er at forsøge at standse urinstrømmen under vandladning. Hvis det lykkes, ved du, at du bruger de korrekte muskler.

Ved at bruge din itouch sure bækkenbundstræner sammen med Kegeløvelserne, vil du bedre forstå, hvordan de fungerer, og hvordan du kan få mest muligt ud af dem

Alternativer til ItouchSure

Der findes forskellige kendte og mindre kendte alternativer til ItouchSure på markedet og hvis du gerne vil prøve at sammeligne, så viser jeg lige her hvilke bækkenbundstrænere som tilbyder samme hjælp, eller hjælp på en anden måde.

Perfect PFE bækkenbundstræner

Perfect PFE er en fuldautomatisk bækkenbundstræner til kvinder

Med en bækkenbundstræner kan du automatisk træne din bækkenbund og blive bedre til at holde tæt.

Perfect PFE bækkenbundstræner

PERFECT PFE – læs mere

Sådan virker det:
Perfect PFE bækkenbundstræner udsender blide elektriske impulser via. en ergonomisk vaginalprobe (svarende til dine naturlige nerveimpulser), som får musklerne til at trække sig sammen og slappe af – ligesom knibeøvelser. Knibeøvelser er den bedste måde at træne din bækkenbund, men efter fødsel eller hvis musklerne er blevet svage kan det være svært selv at træne op.

Den billigste bækkenbundstræner

Satisfyer Bækkenbundskugler giver både nydelse og træning til bækkenbund

Satisfyer Bækkenbundskugler

Satisfyer Bækkenbundskugler – 134 kr

Skal du i gang med træning af din bækkenbund, så er dette sæt med 3 bækkenbundskugler med forskellig vægt fra Satisfyer et godt sted at starte. Bækkenbundstræning styrker dine muskler i underlivet, hvilket kan føre til endnu mere intense orgasmer, og en trænet bækkenbund øger glæden ved sex for begge parter.

Ved at styrke din bækkenbundsmuskulatur øges din muskelkontrol og følsomhed, så orgasmer kan føles endnu mere intense. Derudover vil det give din partner en dejlig stram fornemmelse.

Sættet indeholder 3 kugler, der alle har en diameter på 3,8 cm, men de vejer ikke det samme. Det anbefales at starte med den letteste kugle, så du kan arbejde dig op i vægt, når du er godt i gang med træningen. Det er meget individuelt, hvad der fungerer bedst også afhængig af, om man er nybegynder eller lidt mere trænet. Med disse 3 kugler med forskellig vægt, er der mulighed for at prøve sig frem.

Anmeldelser fra ItouchSure

Har kun brugt Itouch Sure i en uge og hvilken forskel

Som 58-årig er jeg først for nylig kommet til at indse, gennem avisartikler, at de symptomer, som denne motionist adresserer, ikke er ‘normale’ ‘alders’ oplevelser, som jeg måtte affinde mig med som en ‘kendsgerning’! Denne vare er fremragende værdi for pengene for sit formål og pris! Den medfølgende pjece forklarer alt, hvad du har brug for at vide om, hvad kontinens/bækkenbundsspændinger handler om, og hvordan emnet fungerer for at løse disse, i letforståelige termer og sprog, hvilket gør variablen ‘toner’, ‘pulser’ og timings så let og behagelig. at bruge. Jeg ville ønske, at jeg vidste om denne type produkt – og denne særlige vare – for evigheder siden! Ikke flere ‘Tenna-øjeblikke’! Ikke flere puder! YAY!

Else Nielsen, 58 år

Godt produkt som holder hvad det lover

For alle med bækkenbundsproblemer opstrammer denne lille maskine helt sikkert bækkenmusklerne.
Det er halv pris af andre maskiner, men gør præcis det samme som dem. Hvorfor betale mere, når du kan købe dette og forbedre problemet med en svag blære og andre problemer, som denne tilstand forårsager, Med mere kontrol over din krop, vil du undre dig over, hvorfor du ikke købte denne maskine for længe siden.

Helle Buhl, 57 år

Meget komfortabel at bruge

Siden jeg modtog bækkenbundsøvelsen har jeg været mere end glad for den. Instruktionshæftet var let at forstå, og jeg fandt hurtigt ud af, hvordan jeg skulle bruge det. Den er meget behagelig at bruge, og jeg bruger min hver morgen tidligt, så jeg ikke har nogen afbrydelser. Jeg håber, at efter 3 måneders brug vil mine muskler være meget stærkere. Meget tilfreds med dette produkt.

Kirsten Pigh, 45 år

Har ændret mit liv

Efter mange års inkontinens ville jeg have en Perifit Kegel bækkenbundstræner, men den var for dyr. Jeg besluttede at prøve denne maskine. Inden for 3 dage var  der forbedring, fantastisk på dag 8, jeg var næsten normal. Ingen kvinde bør holde sig tilbage, er ikke nødvendigt med denne utrolige maskine.

Liselotte Kent, 63 år

Test af Itouch Sure

Jeg har samlet en masse information om folk der har testet ItouchSure og de adskiller sig ikke så meget fra anmeldelserne, at de fleste synes at det virker og at det er rart at få hjælp og blive understøttet af den logik som findes i apparatet.

Konklusion

En indsats for at træne sin bækkenbund er altid godt givet ud, uanset om det næsten er tvunget eller om det bare er forebyggende.

For nogle er bækkenbundstræning en nem og god vane og for andre er det svært.

Jeg synes at ItouchSure er perfekt til dem der finder det svært at lave knibeøvelser rigtigt og som gerne vil være sikre på at de man gør også har et godt resultat.

Kig omkring her på bloggen og læs også om det bedste kollagenpulver der kan hjælpe mod rynker og ømme led.