Furca
Kollagenpulver i kaffe ?

Kollagen pulver der passer til kaffe – kollagenpulver med smag

I dette indlæg finder du information om hvordan du tager kollagen med kaffe og hvilke typer kollagenpulver der passer bedst til kaffe.

Man kan sagtens blande sit kollagenpulver med kaffe, og det er der faktisk rigtige mange der gør.

En tommelfingerregel er at jo kraftigere den drik er, som man blander sit kollagenpulver i, jo nemmere er det at skjule den smag og konsistens som et kollagenpulver kan have.

Det er heller ikke sådan at kollagen mister sin effekt ved at komme i varm kaffe, det vil have helt samme effekt.

Dog er den nogle ting man måske skal være opmærksom på hvis man vil have noget kollagenpulver der passer til morgenkaffen.

  • Find en smag der passer til kaffe, enten neutral, chokolade eller vanilje
  • Vær opmærksom på at nogle “marine” kollagenpulver kan have et hint af fisk eller tang i smagen

Jeg har samlet 3 gode kollagenpulver som jeg synes passer rigtig godt til kaffe.

Og den ene fra Colpropur (med vanilje) er blandt de billigste og hvor du får meget for pengene.

3 Kollagenpulver der passer godt med kaffe

Lad os prøve at se på nogle af dem jeg synes passer perfekt til en kop kaffe.

Weight World Bovine Kollagenpulver med chokolade til kaffe

Hvis du ikke er så god til pulver, så kan pulver tilsat chokolade ofte (blandet med mælk) være den bedste og mest velsmagende form for pulvertilskud, og netop her er blanding med kaffe og måske mælk helt super.

I denne guide kan du finde to produkter med chokoladesmag.

Weight World Bovine Kollagenpulver lavet af kollagen fra kvæg, som også ofte giver en bedre smag.

Weight World Bovine Kollagenpulver med chokolade

Bovine marine kollagen chokolade smag

Bovine Kollagenpulver med chokoladesmag er udviklet til at opfylde din krops collagenbehov, er lavet af hydrolyseret collagen fra kvæg, og er et anti-ageing-tilskud med en potent daglig dosis på 4000 mg type 1 og 3-kollagen per brev.

Forkæl din krop, hud og velvære med et velsmagende kollagentilskud med chokoladesmag til at booste dine naturlige kollagenniveauer.

Kig rundt her på bloggen og læs også spændende indlæg om CBD dråber mod smerter eller bedste kollagenpulver.

Colpropur – den anden billigste – med vaniljesmag til kaffen

Kaffe med vanilje er heller ikke en tosset kombination når der skal indtages kolalgenpulver.

Hvis du er ude efter et billigt kollagenpulver, men som grundlæggende kan det samme som de andre, så er Colpropur et godt alternativ. Og specielt hvis du gerne vil have kollagen der er tilsat vaniljesmag.

COLPROPUR

Anmeldelse af Colpropur:  Hvis du indtager din kollagen via mælk ellers smoothies, så passer vaniljesmagen rigtig godt. Ud over dette er produktet forholdsvis simpelt og kun, som mange andre, tilsat C-vitamin.

Colpropur med vanilje smag indeholder hydrolyseret collagen med vitamin C. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Produktet indeholder sødestoffer.

Test af Colpropur: Colpropur laver forskellige lignende produkter, og jeg har kun kunne finde en test hvor deres version med magnesium er blevet testet af sportsfolk. Kollagenpulver er ofte brugt af sportsfolk og måske mest til styrketræning eller bodybuilding, da det fungere fint som proteintilskud og er nemt at blande i en smoothie eller proteinshake.

Smag: Vanilje (fås også neutral)

Fordele ved Colpropur: Prisen er den største fordel og dernæst er vaniljesmagen en fordel. Produktet er simpelt og da der “kun” er tilsat C-vitamin, så skal du ikke være så bekymret hvis du også tager andre kosttilskud med samme vitamin. Passer perfekt til kaffe.

Ulemper ved Colpropur: Ud over det lidt upraktiske i at skulle dosere og blande selv, så er der ikke så mange ulemper. Du kan finde produkter der indeholder flere vitaminer og mineraler. Men du kan også bare supplere selv med en multivitaminpille eller lignende. Til styrketræning eller anden sport kunne et tilskud af magnesium eks. være passende. Mange produkter tilføjer også Zink hvis du tager kollagen for pænere hår og negle.

Pris pr. gram kollagen: 0,83 kr.

Plent Marine Collagen med chokoladesmag

Plent Marine Collagen Chocolade er et velsmagende pulver fremstillet af hydrolyserede kollagenpeptider (type 1) fra fisk i unik kombination med acerola, der er naturligt rig på C-vitamin.

Plent Marine Collagen er desuden tilsat fedtfattigt kakaopulver og lækker, naturlig aroma for en behagelig indtagelse.

Plent Marine Collagen med chokoladesmag

Plent Marine Collagen med chokolade

Bland Plant Marine med kaffe og mælk og få en hyggelig gang kollagenpulver både morgen og aften.

Afslutning

Jeg håber at du fandt ud af at kaffe og kollagenpulver godt kan gå sammen og at det faktisk ikke er så tosset en metode at indtage kollagenpulver på.

Husk at læse den store guide her på siden hvor jeg har set på det bedste kollagenpulver og hvor man får mest for sine penge.

Omkring juletid og Black Friday så er mit store indlæg og guide med julegaveønsker et af de mest populære her på siden.