Furca

De bedste kosttilskud – alle mine favoritter

Her finder du en oversigt med alle de kosttilskud jeg har testet og anmeldt igennem tiden og som jeg synes er værd at overveje.

Med tiden får du her en hel guide med inspiration hvis du går og føler at noget ikke er som det skal være og om der kan være et kosttilskud der måske kan hjælpe dig.

Kollagen som pulver eller kapsel – mod rynker eller ledsmerter.

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ved begyndende rynker, så er det nyeste hit at tilføre kollagen til sin daglige kost.

Kollagen fås som både kapsler og løst pulver.

Kollagen kapsler er det nemmeste at håndtere og skal ikke blandes op i vand eller smoothies. Jeg har samlet nogle af de bedste kollagen kapsler i et helt indlæg for sig selv her på bloggen.

Ulempen ved kollagen kapsler er at mængden af kollagen er begrænset i forhold til hvad der måske virkelig virker, specielt mod ledsmerter. Kollagen pulver kan give dig større mængder.

Fordelene ved kapslerne er at de ofte består af en blanding af vitaminer, urter og mineraler også, og derfor får man et godt kosttilskud til eks. hud og hår, og så skal det ikke blandes op med vand eller anden væske.

Jeg har netop tilføjet en analyse af det billigste kollagenpulver og hvordan du får mest for pengene.